41711 LEGO Friends Emma’s kunstschool (NIEUW)

Aanbieding!

54,99

Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Keurmerk webwinkel
SKU 41711 Category Tags , , ,

Beschrijving

41711 LEGO Friends Emma’s kunstschool (NIEUW)

Inspireer kinderen vanaf 8 jaar om creatief aan de slag te gaan met LEGO Friends Emma’s kunstschool (41711). Met dit creatieve speelgoed kunnen ze kennis maken met de wereld van de kunsten. Samen met Emma leren ze meer over 3D printen, mode ontwerpen en pottenbakken.Binnen in het prachtige poppenhuis zijn verschillende ateliers en klaslokalen te vinden.

Het LEGO Friends speelgoed bevat talloze charmante details: de pottenbakkersschijf kan draaien door aan de hendel te draaien, de camera heeft 2 verschillende lenzen en de paspop kan draaien. Het gebouw met haar Franse uitstraling, de grote ramen en het creatieve bord met een potlood en een kwast, is een kunstwerk op zich! Kinderen kunnen de school nog mooier maken door hun eigen stijl eraan toe te voegen met de LEGO DOTS steentjes in de set.

LEGO Heartlake City speelgoed nodigt kinderen uit om leuke rollenspellen te bedenken met LEGO Friends minipoppetjes. Deze artistieke set bevat digitale instructies die beschikbaar zijn in de gratis LEGO Bouwinstructies app. Kinderen kunnen hiermee inzoomen op het model, het model in 3D bekijken en er omheen draaien. Bouwen in het digitale tijdperk was nog nooit zo leuk!

Deze speelset is een geweldig cadeau-idee voor kinderen vanaf 8 jaar die houden van ontwerpen en andere creatieve activiteiten. Afmetingen: ca. 25 cm hoog, 23 cm breed en 8 cm diep Bevat 844 onderdelen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “41711 LEGO Friends Emma’s kunstschool (NIEUW)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.