10313 LEGO Wildflower Bouquet (NIEUW)

49,95

Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Keurmerk webwinkel

Beschrijving

Bloemen krijgen is altijd leuk en dit LEGO Icons Wilde bloemen boeket (10313) geeft een creatieve draai aan een tijdloos cadeau. Stuur bij de volgende gelegenheid een geliefde een bos bloemen die nooit verwelken en geen water nodig hebben! Het Wilde bloemen boeket is volledig gemaakt van verfijnde LEGO onderdelen en bevat 8 soorten wilde bloemen met verstelbare stelen.

Bloemisten in de dop zullen zich urenlang vermaken met het bouwen en identificeren van de bloemen, geïnspireerd op korenbloemen, lavendel, schijnpapaver, fluitenkruid, ledervarens, gerbera’s, ridderspoor en lupines. Eenmaal voltooid, kunnen deze LEGO bloemen worden neergezet in een mooie vaas en vormen ze een echte blikvanger die elke ruimte zal opfleuren.

Deze set maakt deel uit van de revolutionaire LEGO Botanical Collection en bevat een aantal onderdelen die zijn gemaakt van plantaardige kunststof die is vervaardigd uit duurzaam geteeld suikerriet. Het is een uniek cadeau-idee voor volwassenen. Schenk het met een verjaardag of andere feestdag aan bloemenliefhebbers die dol zijn op knutselen en zelfgemaakte huisdecoratie. Afmetingen: de ‘ridderspoor’ is ca. 47 cm hoog. Bevat 939 onderdelen.

 

✅Nieuw

Gebruikspeelgoed speelgoed met een verhaal.

 

10313 LEGO Wildflower Bouquet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “10313 LEGO Wildflower Bouquet (NIEUW)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.