Inloggen
 • Registreren
 • Lego Trein

  Lego Trein

  De lego trein is bij uitstek de mooiste en snelste manier van vervoer in Lego City.
  Opzoek naar een exclusieve trein? Een losse locomotief, wagon of rail? Kijk snel bij onze producten!


  Lego City 60052 Cargo Truck Tweedehands Lego
  €7.50
  Er is niets vervelender dan rommel in je stad. Rommel langs het spoor, de straat of het park. Het hoort niet!Deze Cargo truck met zijn laadruimte heeft de mogelijkheid om containers en bakken te vervoeren naar de juiste plek.De set is helemaal comp..
  Er is niets vervelender dan rommel in je stad. Rommel langs h...
  Lego City 60052 Locomotief Tweedehands Lego
  €20.00
  Vervoer over je eigen spoor de zwaarste vrachten met deze sterke locomotief.De handleiding is in prima conditie, De trein is gebouwd in zeer nette staat. LET OP: Dit betreft alleen de locomotief, zonder powerfuncties.Hierdoor mis je dus ook 1 set w..
  Vervoer over je eigen spoor de zwaarste vrachten met deze ste...
  Lego 60051 hogesnelheidstrein Tweedehands Lego
  €70.00
  Deze snelle trein mag niet ontbreken in een LEGO stad.Een witte passagierstrein die raast van station naar station.Haal het dak van de voorste wagon af en zet de machinist in de stuurcabine met het coole dashboard. Maak de deuren van de wagons ..
  Deze snelle trein mag niet ontbreken in een LEGO stad.Een wit...
  Lego 4559 9 volt trein Tweedehands Lego
  €150.00
  Ga jij op reis met deze trein waar je kunt slapen als je moe bent en eten als je trek hebt?Deze 9 volt treinset is helemaal compleet inclusief doos en mooie handleiding.Extra verlichting aan de voorzijde van de locomotief...
  Ga jij op reis met deze trein waar je kunt slapen als je moe ...
  Lego 3677 kolen wagon Tweedehands Lego
  €25.00
  Speciaal voor het vervoer van kolen is deze prachtige wagon ontworpen.Oorspronkelijk is hij gebouwd voor trein set 3677. Door de beperkte oplage van deze set is deze wagon zeldzaam te noemen.De kleur, de vorm, de kwaliteit een prachtige aanwin..
  Speciaal voor het vervoer van kolen is deze prachtige wa...
  Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5

  Lego heeft een breed assortiment aan treinen op de markt gebracht. Wij verkopen u producten uit de negen volt serie en de huidige radio controle serie.
  De 9v motoren worden aangedreven door een kleine hoeveelheid stroom die door de ijzeren geleiders van de rails gaan. De Rc treinen krijgen hun voeding uit een batterij of accu die in de trein kan worden ingebouwd. Wij hebben naast de standaard Lego treinen meerdere exclusieve treinen op voorraad. Bent u opzoek naar een losse motor, afstandsbediening, voedingskabel (9v), transformator(9v), of wissel dan bent u bij ons op de juiste plek


  Verfijnd zoeken
  Lego, trein, Tweedehands