Inloggen
 • Registreren
 • Lego Trein

  Lego Trein

  De lego trein is bij uitstek de mooiste en snelste manier van vervoer in Lego City.
  Opzoek naar een exclusieve trein? Een losse locomotief, wagon of rail? Kijk snel bij onze producten!


  Lego 7939 Cargo Train Tweedehands Lego
  €139.00
  Laad de goederen aan boord van deze vrachttrein. Met de grote kraan kun je containers en auto s in en uit de trein laden. Infrarode afstandsbediening heeft 8 kanalen en 7 snelheden. Hiermee heb je de volledige controle over het vervoer van goederen..
  Laad de goederen aan boord van deze vrachttrein. Met de grote...
  Lego 60052 Vee Wagon Tweedehands Lego City
  €20.00
  Op het platteland van Lego City worden soms ook dieren vervoerd. De ene keer gebeurt dit met een vrachtwagen.Voor de langere afstanden gebruiken ze liever een wagon om van de Lego boerderij naar de volgende bestemming te reizen.Heb jij een locomoti..
  Op het platteland van Lego City worden soms ook dieren vervoe...
  Lego 60052 Transport Wagon Tweedehands Lego City
  €17.50
  Waar nieuwe Lego huizen worden gebouwd wordt gewerkt.Er is op deze plekken veel materiaal nodig, wat gaat nou sneller dan een wagon vol met kabels over het spoor te vervoeren?Deze mooie, ruime transport wagon is in zeer nette staat en helemaal comp..
  Waar nieuwe Lego huizen worden gebouwd wordt gewerkt.Er is op...
  Lego City 60052 Locomotief Tweedehands Lego
  €20.00
  Vervoer over je eigen spoor de zwaarste vrachten met deze sterke locomotief.De handleiding is in prima conditie, De trein is gebouwd in zeer nette staat. LET OP: Dit betreft alleen de locomotief, zonder powerfuncties.Hierdoor mis je dus ook 1 set w..
  Vervoer over je eigen spoor de zwaarste vrachten met deze ste...
  Lego 60050 Station City Tweedehands Lego
  €50.00
  Dit Lego city trein station 60050 is een modern station met een strakke uitstraling. Er is een stationswinkel met allerlei leuke producten.Het station bied ruimte aan Lego goederentreinen en Lego passagierstreinen. De taxi staat al klaar om je naar..
  Dit Lego city trein station 60050 is een modern station met e...
  Lego 4560 Railway Express Tweedehands Lego
  €219.00
  Deze prachtige Vintage 9V trein set, is zeer bijzonder. Het is een volledig originele set, in zeer goede staat. Inclusief boekje en de originele doos. Unieke kans!..
  Deze prachtige Vintage 9V trein set, is zeer bijzonder. Het i...
  Lego 4559 9 volt trein Tweedehands Lego
  €150.00
  Ga jij op reis met deze trein waar je kunt slapen als je moe bent en eten als je trek hebt?Deze 9 volt treinset is helemaal compleet inclusief doos en mooie handleiding.Extra verlichting aan de voorzijde van de locomotief...
  Ga jij op reis met deze trein waar je kunt slapen als je moe ...
  Lego 4554 Metro Station Tweedehands Lego
  €94.50
  Een gave Vintage bouwset uit 1991, een Metro Station geschikt voor 9V treinbanen. Deze set is volledig compleet, met boekje. In zeer goede staat!..
  Een gave Vintage bouwset uit 1991, een Metro Station geschikt...
  Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 9

  Lego heeft een breed assortiment aan treinen op de markt gebracht. Wij verkopen u producten uit de negen volt serie en de huidige radio controle serie.
  De 9v motoren worden aangedreven door een kleine hoeveelheid stroom die door de ijzeren geleiders van de rails gaan. De Rc treinen krijgen hun voeding uit een batterij of accu die in de trein kan worden ingebouwd. Wij hebben naast de standaard Lego treinen meerdere exclusieve treinen op voorraad. Bent u opzoek naar een losse motor, afstandsbediening, voedingskabel (9v), transformator(9v), of wissel dan bent u bij ons op de juiste plek


  Verfijnd zoeken
  Lego, trein, Tweedehands