Inloggen
 • Registreren
 • Lego Friends

  Lego Friends

  Lego Friends is een serie voor kinderen van 5-12 jaar. Meisjes vinden deze Lego setjes prachtig, de minifigs zijn anders van vorm en er worden prachtige kleuren gebruikt. 


  Lego 41117 Pop Star TV Studio Tweedehands Lego
  €14.95
  Licht - camera - actie! Livi is in de studio om een muziekvideo te maken voor haar nieuwe single. Volg haar met de camera terwijl ze haar danspassen oefent en schuif een nieuwe achtergrond in beeld. Ga later die avond weer naar de studio als Livi o..
  Licht - camera - actie! Livi is in de studio om een muziekvid...
  Lego 41115 Emma's Creative Workshop Tweedehands Lego
  €9.95
  Emma is prachtige haarstrikken aan het maken, om ze daarna te verkopen in haar online winkel. Bekijk de verschillende naaipatronen op het bord en gebruik de plakbriefjes om ideeën of veranderingen toe te voegen. Vervolgens kan je de stof gaan ..
  Emma is prachtige haarstrikken aan het maken, om ze daarna te...
  Lego 41039 Sunshine Ranch, Tweedehands Lego
  €160.00
  Tijd om te gaan paardrijden met Mia op de Sunshine Ranch. Maak haar wakker in het gezellige appartement en maak ontbijt klaar in de keuken. Laat haar ontbijten en ga met haar naar beneden om voor de paarden te zorgen. Hier begint de pret pas ..
  Tijd om te gaan paardrijden met Mia op de Sunshine Ranch. Maa...
  Lego 41004 Rehearsel Stage Tweedehands Lego
  €14.95
  Stephanie heeft alle benodigdheden voor een spectaculaire show bij de hand! De ballet-barre met grote spiegel staat klaar voor haar oefeningen. Het podium kan draaien zodat ze bij haar gitaar, keyboard, luidsprekers en microfoon kan komen. Als Step..
  Stephanie heeft alle benodigdheden voor een spectaculaire sho...
  Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4

  Wij hebben diverse gebruikte setjes op voorraad, allemaal met instructieboekje en soms zelfs met originele doos. 


  Verfijnd zoeken
  Lego, Friends