Inloggen
 • Registreren
 • Lego Friends

  Lego Friends

  Lego Friends is een serie voor kinderen van 5-12 jaar. Meisjes vinden deze Lego setjes prachtig, de minifigs zijn anders van vorm en er worden prachtige kleuren gebruikt. 


  Lego 41117 Pop Star TV Studio Tweedehands Lego
  €14.95
  Licht - camera - actie! Livi is in de studio om een muziekvideo te maken voor haar nieuwe single. Volg haar met de camera terwijl ze haar danspassen oefent en schuif een nieuwe achtergrond in beeld. Ga later die avond weer naar de studio als Livi o..
  Licht - camera - actie! Livi is in de studio om een muziekvid...
  Lego 41115 Emma's Creative Workshop Tweedehands Lego
  €9.95
  Emma is prachtige haarstrikken aan het maken, om ze daarna te verkopen in haar online winkel. Bekijk de verschillende naaipatronen op het bord en gebruik de plakbriefjes om ideeën of veranderingen toe te voegen. Vervolgens kan je de stof gaan ..
  Emma is prachtige haarstrikken aan het maken, om ze daarna te...
  Lego 41111 Party Train Tweedehands Lego
  €4.95
  Kijk eens in de brievenbus: de hamsters Heidi en Harry zijn voor een verjaardagsfeest uitgenodigd! Stephanie hangt drie wagentjes achter haar fiets en vult die met feesthoedjes, ballonnen en een cadeau. Intussen hebben de hamsters veel plezier..
  Kijk eens in de brievenbus: de hamsters Heidi en Harry zijn v...
  Lego 41039 Sunshine Ranch, Tweedehands Lego
  €49.95
  Tijd om te gaan paardrijden met Mia op de Sunshine Ranch. Maak haar wakker in het gezellige appartement en maak ontbijt klaar in de keuken. Laat haar ontbijten en ga met haar naar beneden om voor de paarden te zorgen. Hier begint de pret pas ..
  Tijd om te gaan paardrijden met Mia op de Sunshine Ranch. Maa...
  Lego 41027 Mia's Lemonade Stand Tweedehands Lego
  €6.95
  Welkom bij Mia's limonadekraam! Breng haar naar het kraam op haar muntgroene scooter en open hem voor haar vrienden. Plaats de koekjes en help haar om heerlijke verse limonade te maken. Ga aan de slag met de fruitpers om een smakelij..
  Welkom bij Mia's limonadekraam! Breng haar naar het kraa...
  Lego 41000 Water Scooter Fun Tweedehands Lego
  €1.95
  Olivia's vriendin Kate vaart langs het strand van Heartlake City op haar kleurige waterscooter. Ze zoekt de branding op in de buurt van de steiger! De waterscooter danst over de golven als Kate gas geeft! Ze heeft ook zwemvliezen bij zich om te kun..
  Olivia's vriendin Kate vaart langs het strand van Heartlake C...
  Lego 30202 Smoothie Stand, Tweedehands Lego
  €3.95
  Een exclusief zakje uit de serie LEGO Friends! Maak je eigen LEGO smoothie met LEGO Friends. Vers fruit, ijs..... lekker!..
  Een exclusief zakje uit de serie LEGO Friends! Maak je eigen ...
  Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7

  Wij hebben diverse gebruikte setjes op voorraad, allemaal met instructieboekje en soms zelfs met originele doos. 


  Verfijnd zoeken
  Lego, Friends