Inloggen
 • Registreren
 • Lego Friends

  Lego Friends

  Lego Friends is een serie voor kinderen van 5-12 jaar. Meisjes vinden deze Lego setjes prachtig, de minifigs zijn anders van vorm en er worden prachtige kleuren gebruikt. 


  Lego 41111 Party Train Tweedehands Lego
  €4.95
  Kijk eens in de brievenbus: de hamsters Heidi en Harry zijn voor een verjaardagsfeest uitgenodigd! Stephanie hangt drie wagentjes achter haar fiets en vult die met feesthoedjes, ballonnen en een cadeau. Intussen hebben de hamsters veel plezier..
  Kijk eens in de brievenbus: de hamsters Heidi en Harry zijn v...
  Lego 41100 Heartlake Private Jet Tweedehands Lego
  €16.95
  Op tournee als een echte superster met de LEGO Friends Privéjet! Help Olivia en Matthew met de voorbereidingen voor een hele luxe vakantie. Leg de bagage op de transportband en laat alles door de scanner gaan bij de security-controle. Daarna kunnen..
  Op tournee als een echte superster met de LEGO Friends Privéj...
  Lego 41013 Emma's Sports Car Tweedehands Lego
  €6.95
  Trek de wijde wereld in met Emma! Maak een autorit naar de Clearspring Mountains in Emma’s splinternieuwe auto en maak foto's van de prachtige omgeving van Heartlake City! Ze heeft een picknickmandje bij zich voor onderweg en haar lieve kat is ook ..
  Trek de wijde wereld in met Emma! Maak een autorit naar de Cl...
  Lego 41004 Rehearsel Stage Tweedehands Lego
  €14.95
  Stephanie heeft alle benodigdheden voor een spectaculaire show bij de hand! De ballet-barre met grote spiegel staat klaar voor haar oefeningen. Het podium kan draaien zodat ze bij haar gitaar, keyboard, luidsprekers en microfoon kan komen. Als Step..
  Stephanie heeft alle benodigdheden voor een spectaculaire sho...
  Lego 41000 Water Scooter Fun Tweedehands Lego
  €1.95
  Olivia's vriendin Kate vaart langs het strand van Heartlake City op haar kleurige waterscooter. Ze zoekt de branding op in de buurt van de steiger! De waterscooter danst over de golven als Kate gas geeft! Ze heeft ook zwemvliezen bij zich om te kun..
  Olivia's vriendin Kate vaart langs het strand van Heartlake C...
  Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5

  Wij hebben diverse gebruikte setjes op voorraad, allemaal met instructieboekje en soms zelfs met originele doos. 


  Verfijnd zoeken
  Lego, Friends