Inloggen
 • Registreren
 • Lego Friends

  Lego Friends

  Lego Friends is een serie voor kinderen van 5-12 jaar. Meisjes vinden deze Lego setjes prachtig, de minifigs zijn anders van vorm en er worden prachtige kleuren gebruikt. 


  Lego 41115 Emma's Creative Workshop Tweedehands Lego
  €9.95
  Emma is prachtige haarstrikken aan het maken, om ze daarna te verkopen in haar online winkel. Bekijk de verschillende naaipatronen op het bord en gebruik de plakbriefjes om ideeën of veranderingen toe te voegen. Vervolgens kan je de stof gaan ..
  Emma is prachtige haarstrikken aan het maken, om ze daarna te...
  Lego 41100 Heartlake Private Jet Tweedehands Lego
  €16.95
  Op tournee als een echte superster met de LEGO Friends Privéjet! Help Olivia en Matthew met de voorbereidingen voor een hele luxe vakantie. Leg de bagage op de transportband en laat alles door de scanner gaan bij de security-controle. Daarna kunnen..
  Op tournee als een echte superster met de LEGO Friends Privéj...
  Lego 41027 Mia's Lemonade Stand Tweedehands Lego
  €6.95
  Welkom bij Mia's limonadekraam! Breng haar naar het kraam op haar muntgroene scooter en open hem voor haar vrienden. Plaats de koekjes en help haar om heerlijke verse limonade te maken. Ga aan de slag met de fruitpers om een smakelij..
  Welkom bij Mia's limonadekraam! Breng haar naar het kraa...
  Lego 41013 Emma's Sports Car Tweedehands Lego
  €6.95
  Trek de wijde wereld in met Emma! Maak een autorit naar de Clearspring Mountains in Emma’s splinternieuwe auto en maak foto's van de prachtige omgeving van Heartlake City! Ze heeft een picknickmandje bij zich voor onderweg en haar lieve kat is ook ..
  Trek de wijde wereld in met Emma! Maak een autorit naar de Cl...
  Lego 41004 Rehearsel Stage Tweedehands Lego
  €14.95
  Stephanie heeft alle benodigdheden voor een spectaculaire show bij de hand! De ballet-barre met grote spiegel staat klaar voor haar oefeningen. Het podium kan draaien zodat ze bij haar gitaar, keyboard, luidsprekers en microfoon kan komen. Als Step..
  Stephanie heeft alle benodigdheden voor een spectaculaire sho...
  Lego 41000 Water Scooter Fun Tweedehands Lego
  €1.95
  Olivia's vriendin Kate vaart langs het strand van Heartlake City op haar kleurige waterscooter. Ze zoekt de branding op in de buurt van de steiger! De waterscooter danst over de golven als Kate gas geeft! Ze heeft ook zwemvliezen bij zich om te kun..
  Olivia's vriendin Kate vaart langs het strand van Heartlake C...
  Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6

  Wij hebben diverse gebruikte setjes op voorraad, allemaal met instructieboekje en soms zelfs met originele doos. 


  Verfijnd zoeken
  Lego, Friends