Inloggen
 • Registreren
 • Lego Creator

  Lego Creator
  Wordt jij niet meer uitgedaagd door de standaard bouwwerken? Lego creator is bedoeld voor de ervaren bouwer!

  Lego 7602 Black SUV polybag Tweedehands Lego
  €1.95
  7602 Black SUV is uitgebracht in 2006. Het is een Creator set en is geschikt voor kinderen van 5 t/m 10 jaar. Het bevat 46 stukjes.Gebruikte set, inclusief boekje, in zeer goede staat...
  7602 Black SUV is uitgebracht in 2006. Het is een Creato...
  Lego 5891 Apple Treehouse Tweedehands Lego
  €45.00
  Bij dit mooie Lego huis, Huize Appelboom, zit onder andere een brievenbus, een grasmaaier en werkende garagedeuren.Maar wat vooral geweldig is dat je met deze set drie verschillende modellen kunt bouwen.Deze set is gecontroleerd en compleet inclusi..
  Bij dit mooie Lego huis, Huize Appelboom, zit onder andere ee...
  Lego 5864 Mini helikopter
  €2.50
  Deze stoere helikopter is één van de drie modellen die je kunt bouwen met deze set.Je kunt namelijk ook nog deze mini-voertuigen bouwen, een duikend zeevliegtuig of een krachtige sleepboot.Leef je uit met de mogelijkheden van Lego creator...
  Deze stoere helikopter is één van de drie modellen die je kun...
  Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3

  De Creator lijn van LEGO bestaat al sinds 2001 en is meer dan andere series gericht op bouwen in plaats van op spelen. Iedereen kan aan de slag met verschillende bouwsets en coole modellen maken van de gebouwen, trucks en helikopters.
  Lego heeft de creator serie ontwikkeld voor de ervaren bouwers en creatievelingen. De 3 in 1 sets bieden de mogelijkheid om drie verschillende bouwwerken te maken van 1 set.
  De 3 in 1 sets zijn veelal kleurrijke dieren, huizen en auto's. De creator expert serie is bedoeld voor de wat oudere ervaren Lego bouwer die opzoek is naar een uitdaging. Onder de creator expert serie worden jaarlijks modulaire gebouwen uigebracht. Eenmaal per twee jaar brengt Lego een exclusieve creator trein uit. De horizon expres is de laatste trein in deze reeks.


  Verfijnd zoeken
  Lego, Creator, Tweedehands