Inloggen
 • Registreren
 • Lego Creator

  Lego Creator
  Wordt jij niet meer uitgedaagd door de standaard bouwwerken? Lego creator is bedoeld voor de ervaren bouwer!

  Lego Designer Set 4882 Speed Wings Tweedehands Lego Nieuw!
  €11.95
  Deze Designer Set bevat 11 instructies en 16 ideeën om allerlei verschillende items te bouwen. Gebruikte set, volledig compleet om alle mogelijkheden te kunnen bouwen. Inclusief origineel boekje en doos!..
  Deze Designer Set bevat 11 instructies en 16 ideeën om allerl...
  Lego 7602 Black SUV polybag Tweedehands Lego
  €1.95
  7602 Black SUV is uitgebracht in 2006. Het is een Creator set en is geschikt voor kinderen van 5 t/m 10 jaar. Het bevat 46 stukjes.Gebruikte set, inclusief boekje, in zeer goede staat...
  7602 Black SUV is uitgebracht in 2006. Het is een Creato...
  Lego 6741 Mini Jet Tweedehands Lego
  €2.95
  Bouw zelf één van deze drie coole, supersnelle modellen: mini jet, ruimteschip of speedboot. In handige, draagbare verpakking.Gebruikte set, inclusief boekje en originele doos. In zeer goede staat!..
  Bouw zelf één van deze drie coole, supersnelle modellen: mini...
  Lego 5891 Creator Huize Appelboom Tweedehands Lego
  €45.00
  Bij dit mooie Lego huis, Huize Appelboom, zit onder andere een brievenbus, een grasmaaier en werkende garagedeuren.Maar wat vooral geweldig is dat je met deze set drie verschillende modellen kunt bouwen.Deze set is gecontroleerd en compleet inclusi..
  Bij dit mooie Lego huis, Huize Appelboom, zit onder andere ee...
  Lego 5891 Apple Treehouse Tweedehands Lego
  €89.00
  LEGO Creator 5891 Huize AppelboomBouw een klassiek familiehuis vol leuke details! In de brievenbus kunnen echt brieven gestopt worden en er is een schotelantenne en een grasmaaier. Maak het dak open om de zoldertrap te zien. Je kunt er ook een hoog..
  LEGO Creator 5891 Huize AppelboomBouw een klassiek familiehui...
  Lego 5864 Mini helikopter
  €2.50
  Deze stoere helikopter is één van de drie modellen die je kunt bouwen met deze set.Je kunt namelijk ook nog deze mini-voertuigen bouwen, een duikend zeevliegtuig of een krachtige sleepboot.Leef je uit met de mogelijkheden van Lego creator...
  Deze stoere helikopter is één van de drie modellen die je kun...
  Lego 4837 Mini Train Tweedehands Lego
  €4.95
  Iedereen instappen! Bouw zelf één van deze geweldige treinmodellen: een stoomlocomotief, een diesellocomotief of een tram. In handig meeneemdoosje.Dit product bestaat uit 73 stukjes.Gebruikte set, inclusief boekje en originele doos...
  Iedereen instappen! Bouw zelf één van deze geweldige treinmod...
  Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7

  De Creator lijn van LEGO bestaat al sinds 2001 en is meer dan andere series gericht op bouwen in plaats van op spelen. Iedereen kan aan de slag met verschillende bouwsets en coole modellen maken van de gebouwen, trucks en helikopters.
  Lego heeft de creator serie ontwikkeld voor de ervaren bouwers en creatievelingen. De 3 in 1 sets bieden de mogelijkheid om drie verschillende bouwwerken te maken van 1 set.
  De 3 in 1 sets zijn veelal kleurrijke dieren, huizen en auto's. De creator expert serie is bedoeld voor de wat oudere ervaren Lego bouwer die opzoek is naar een uitdaging. Onder de creator expert serie worden jaarlijks modulaire gebouwen uigebracht. Eenmaal per twee jaar brengt Lego een exclusieve creator trein uit. De horizon expres is de laatste trein in deze reeks.


  Verfijnd zoeken
  Lego, Creator, Tweedehands