Inloggen
 • Registreren
 • Lego Creator

  Lego Creator
  Wordt jij niet meer uitgedaagd door de standaard bouwwerken? Lego creator is bedoeld voor de ervaren bouwer!

  Lego 6741 Mini Jet Tweedehands Lego
  €2.95
  Bouw zelf één van deze drie coole, supersnelle modellen: mini jet, ruimteschip of speedboot. In handige, draagbare verpakking.Gebruikte set, inclusief boekje en originele doos. In zeer goede staat!..
  Bouw zelf één van deze drie coole, supersnelle modellen: mini...
  Lego 31069 creator modulaire familie villa Lego nieuw in doos
  €94.99
  Nieuw in doos!Huizen bouwen was nooit eerder zo leuk als met LEGO Creator modulaire familievilla 31069. Verplaats eenvoudig modulaire elementen om het huis te veranderen. Deze drie verdiepingen hoge villa is inclusief rood pannendak, witte gevel me..
  Nieuw in doos!Huizen bouwen was nooit eerder zo leuk als met ...
  Lego Creator 6743 Straatracer Tweedehands Lego
  €12.50
  Deze super stoere racewagen van Lego Creator kan niet ontbreken in je Lego wagenpark.Scheur door de straten van Lego City in je straatracer of bouw hem om tot racewagen of hot rod...
  Deze super stoere racewagen van Lego Creator kan niet ontbrek...
  Lego Creator 6741 Mini Jet Tweedehands Lego
  €2.50
  Een leuk klein setje van Lego Creator!..
  Een leuk klein setje van Lego Creator!.....
  Lego 7875 Shovel Polybag (Creator) Tweedehands Lego
  €1.50
  Een leuke kleine shovel van Lego Creator.Compleet en met boekje...
  Een leuke kleine shovel van Lego Creator.Compleet en met boek...
  Lego 5893 Offroad Power (Creator) Tweedehands Lego
  €59.00
  Deze sterke offroader is overal klaar voor! Met de echt werkende besturing en vering kan hij alle hindernissen aan. Met de kabel trek je hem uit de diepste modderpoel. Bouw ook de andere twee modellen: een truck met graafschop of een buggy. Tweede..
  Deze sterke offroader is overal klaar voor! Met de echt werke...
  Lego 5891 Apple Treehouse Tweedehands Lego
  €89.00
  LEGO Creator 5891 Huize AppelboomBouw een klassiek familiehuis vol leuke details! In de brievenbus kunnen echt brieven gestopt worden en er is een schotelantenne en een grasmaaier. Maak het dak open om de zoldertrap te zien. Je kunt er ook een hoog..
  LEGO Creator 5891 Huize AppelboomBouw een klassiek familiehui...
  Lego 5864 Mini helikopter
  €2.50
  Deze stoere helikopter is één van de drie modellen die je kunt bouwen met deze set.Je kunt namelijk ook nog deze mini-voertuigen bouwen, een duikend zeevliegtuig of een krachtige sleepboot.Leef je uit met de mogelijkheden van Lego creator...
  Deze stoere helikopter is één van de drie modellen die je kun...
  Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 13

  De Creator lijn van LEGO bestaat al sinds 2001 en is meer dan andere series gericht op bouwen in plaats van op spelen. Iedereen kan aan de slag met verschillende bouwsets en coole modellen maken van de gebouwen, trucks en helikopters.
  Lego heeft de creator serie ontwikkeld voor de ervaren bouwers en creatievelingen. De 3 in 1 sets bieden de mogelijkheid om drie verschillende bouwwerken te maken van 1 set.
  De 3 in 1 sets zijn veelal kleurrijke dieren, huizen en auto's. De creator expert serie is bedoeld voor de wat oudere ervaren Lego bouwer die opzoek is naar een uitdaging. Onder de creator expert serie worden jaarlijks modulaire gebouwen uigebracht. Eenmaal per twee jaar brengt Lego een exclusieve creator trein uit. De horizon expres is de laatste trein in deze reeks.


  Verfijnd zoeken
  Lego, Creator, Tweedehands