Inloggen
 • Registreren
 • Lego Creator

  Lego Creator
  Wordt jij niet meer uitgedaagd door de standaard bouwwerken? Lego creator is bedoeld voor de ervaren bouwer!

  Lego 6741 Mini Jet Tweedehands Lego
  €2.95
  Bouw zelf één van deze drie coole, supersnelle modellen: mini jet, ruimteschip of speedboot. In handige, draagbare verpakking.Gebruikte set, inclusief boekje en originele doos. In zeer goede staat!..
  Bouw zelf één van deze drie coole, supersnelle modellen: mini...
  Lego 5891 Apple Treehouse Tweedehands Lego
  €45.00
  Bij dit mooie Lego huis, Huize Appelboom, zit onder andere een brievenbus, een grasmaaier en werkende garagedeuren.Maar wat vooral geweldig is dat je met deze set drie verschillende modellen kunt bouwen.Deze set is gecontroleerd en compleet inclusi..
  Bij dit mooie Lego huis, Huize Appelboom, zit onder andere ee...
  Lego 5891 Apple Treehouse Tweedehands Lego
  €89.00
  LEGO Creator 5891 Huize AppelboomBouw een klassiek familiehuis vol leuke details! In de brievenbus kunnen echt brieven gestopt worden en er is een schotelantenne en een grasmaaier. Maak het dak open om de zoldertrap te zien. Je kunt er ook een hoog..
  LEGO Creator 5891 Huize AppelboomBouw een klassiek familiehui...
  Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3

  De Creator lijn van LEGO bestaat al sinds 2001 en is meer dan andere series gericht op bouwen in plaats van op spelen. Iedereen kan aan de slag met verschillende bouwsets en coole modellen maken van de gebouwen, trucks en helikopters.
  Lego heeft de creator serie ontwikkeld voor de ervaren bouwers en creatievelingen. De 3 in 1 sets bieden de mogelijkheid om drie verschillende bouwwerken te maken van 1 set.
  De 3 in 1 sets zijn veelal kleurrijke dieren, huizen en auto's. De creator expert serie is bedoeld voor de wat oudere ervaren Lego bouwer die opzoek is naar een uitdaging. Onder de creator expert serie worden jaarlijks modulaire gebouwen uigebracht. Eenmaal per twee jaar brengt Lego een exclusieve creator trein uit. De horizon expres is de laatste trein in deze reeks.


  Verfijnd zoeken
  Lego, Creator, Tweedehands