Inloggen
 • Registreren
 • Lego City

  Lego City
  Met Lego City ben jij de baas in je eigen stad!

  Lego 7736 Coast Guard Quad Bike Tweedehands Lego
  €4.95
  Lego City Quad bike van de kustwacht. In alle haast naar de volgende redding! De kustwacht staat altijd klaar! Spring op je quad bike en scheur langs het strand om zwemmers in nood te helpen. Inclusief kustwacht-Minifiguur. Inhoud: 33 onderdelen. V..
  Lego City Quad bike van de kustwacht. In alle haast naar de v...
  Lego 7280 Grondplaten Rechte Weg en Kruising (City) Nieuw in doos Nieuw!
  €12.00
  Dit is een nieuwe, ongeopende set. LEGO City rechte wegenplaten en kruising om een echte LEGO City stad te maken! Bevat 1 rechte wegenplaat en 1 kruising...
  Dit is een nieuwe, ongeopende set. LEGO City rechte wegenplat...
  Lego 7235 Police Motorcycle Tweedehands Lego
  €4.95
  Lego City Politiemotor. Jij bent de politieagent met de snelste motor van de stad. Daar ga je dan! Zorg voor gerechtigheid en orde in de straten van Lego City . Voor kinderen vanaf 5 jaar.Gebruikte set, in zeer goede staat, inclusief boekje en doos..
  Lego City Politiemotor. Jij bent de politieagent met de snels...
  Lego 60251 Monster Truck (City) Nieuw in doos
  €8.50
  Dit is een nieuwe, ongeopende set. Goedkoper dan Bol punt com.Vroem vroem! Neem plaats achter het stuur van deze geweldige LEGO® City Monstertruck met enorm dikke banden en coole monsterdecoratie! Race razendsnel over het terrein! Maak fantasti..
  Dit is een nieuwe, ongeopende set. Goedkoper dan Bol punt com...
  Lego 60236 Grondplaat Recht en T-Splitsing (City) Nieuw in doos
  €6.00
  Dit is een nieuwe, ongeopende set. Breid je LEGO® City wegen uit met rechte en t-splitsing platen! Sluit de verschillende weggedeelten aan op je bestaande set, zet er een van je vracht- of sportwagens op en ga de weg op voor je volgende spannende r..
  Dit is een nieuwe, ongeopende set. Breid je LEGO® City wegen ...
  Lego 60221 Diving Yacht
  €15.95
  Gooi de duikboei overboord en bereid je voor op een avontuur! Doe je duikuitrusting om en plons vanaf het duikjacht in het diepe blauwe water van de zee bij LEGO® City. Zet je videocamera aan en kijk wat je kunt vinden. Ooh, is dat een schatkis..
  Gooi de duikboei overboord en bereid je voor op een avontuur!...
  Lego 60000 Brandweermotor (City) Tweedehands Lego
  €4.00
  Oh nee, brand in de vuilniscontainer!Bel de brandweer van Lego City en de brandweermotor rukt.Gelukkig heeft hij zijn brandblusser mee om zo het vuur snel te doven...
  Oh nee, brand in de vuilniscontainer!Bel de brandweer van Leg...
  Lego City 4641 Speedboot Tweedehands Lego
  €2.50
  Scheur met deze snelle speedboot over de wateren van Lego City.Gelukkig heeft de bestuurder een zwemvest aan, voor als hij uit de boot valt...
  Scheur met deze snelle speedboot over de wateren van Lego Cit...
  Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 35
  Beleef het bruisende stadsleven met de Lego City reeks. Er is elke dag wel wat te beleven in de gezellig drukke Lego stad. De politie van Lego City houdt de boeven op een veilige afstand zodat de inwoners ongestoord over straat kunnen en de vele transportbedrijven in Lego City veilig haar goederen kunnen vervoeren. De brandweer van Lego city rijdt door de straten en blust brandjes of helpt inwoners in nood.
  De havendienst vervoerd inwoners en goederen naar hun plaats van bestemming.

  De inwoners van Lego City gaan in hun vrije tijd op vakantie met de camper of verkennen de kustlijn met de waterscooter.  Doordeweeks gaan de inwoners van Lego City aan het werk. Ze kappen bijvoorbeeld bomen als houthakker of rijden in vrachtwagens als chauffeur.

  Verfijnd zoeken
  Lego, City, Tweedehands