Inloggen
 • Registreren
 • Lego City

  Lego City
  Met Lego City ben jij de baas in je eigen stad!

  Lego Speed Champions Porsche 919 and Porsche 917 75876 Nieuw in doos. Tweedehands Lego
  €75.00
  De Porsche 919 Hybrid en de klassieke Porsche 917K kunnen tegen elkaar racen in een duel. In de uitvouwbare garage die ook wel pits wordt genoemd kunnen de auto's worden gerepareerd. Er is een heuse autoliftfunctie en  er zijn diverse..
  De Porsche 919 Hybrid en de klassieke Porsche 917K kunnen t...
  Lego City 60052 Cargo Truck Tweedehands Lego
  €7.50
  Er is niets vervelender dan rommel in je stad. Rommel langs het spoor, de straat of het park. Het hoort niet!Deze Cargo truck met zijn laadruimte heeft de mogelijkheid om containers en bakken te vervoeren naar de juiste plek.De set is helemaal comp..
  Er is niets vervelender dan rommel in je stad. Rommel langs h...
  Lego Marvel Super Heroes 76004 Spider achtervolging Tweedehands Lego
  €17.50
  Venom heeft Nick Fury's S.H.I.E.L.D. vliegende auto gekaapt en probeert te vluchten. Stuur Spider-Man er achteraan in zijn coole Spider-motor! Spider-Man slaat de giftige boef in de boeien en brengt de auto terug naar zijn eigenaars! Kijk uit..
  Venom heeft Nick Fury's S.H.I.E.L.D. vliegende auto gekaapt e...
  Lego City 7743 Police Command Center (met doos) Tweedehands Lego Nieuw!
  €19.95
  Dit vind ik persoonlijk een gave set. Een grote vrachtwagen die kan openklappen. Het is een mobiel hoofdkwartier van de politie. Samen met een klein kantoortje, een quad, meerdere agenten en een boef. Urenlang speelplezier.De set bevat 507 onderdel..
  Dit vind ik persoonlijk een gave set. Een grote vrachtwagen d...
  Lego City 6472 Octan benzinestation Tweedehands Lego
  €60.00
  Met dit benzinestation zorg je dat alle auto's genoeg benzine hebben om verder te kunnen rijden. er is zelfs een autowasstraat om alle auto's schoon te maken.Deze set is gecontroleerd en compleet.De witte steentjes zijn wel licht verkleurd en de bo..
  Met dit benzinestation zorg je dat alle auto's genoeg benzine...
  Lego 3177 stadsauto Tweedehands Lego
  €3.50
  Iedere inwoner van Lego City moet naar zijn werk. Je kunt met een Lego passagierstrein van Lego station naar Lego station reizen.Toch zijn er minifigures die ervoor kiezen om de drukte te trotseren met hun stadsauto.  ..
  Iedere inwoner van Lego City moet naar zijn werk. Je kunt met...
  Lego 7998 Heavy Hauler Tweedehands Lego
  €39.00
  Hele gave vrachtwagen van Lego City. Volledig compleet, met boekje en originele doos...
  Hele gave vrachtwagen van Lego City. Volledig compleet, met b...
  Lego 7993 Service Station Tweedehands Lego
  €79.95
  Lego City Benzinestation. Heb je een lange rit achter de rug en even pauze nodig? Dan ben je hier op de juiste plaats! Tank je wagen vol en rij hem door de wasstraat. In het winkeltje van het benzinestation vind je snacks en drankjes. Inclusief dri..
  Lego City Benzinestation. Heb je een lange rit achter de rug ...
  Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 22
  Beleef het bruisende stadsleven met de Lego City reeks. Er is elke dag wel wat te beleven in de gezellig drukke Lego stad. De politie van Lego City houdt de boeven op een veilige afstand zodat de inwoners ongestoord over straat kunnen en de vele transportbedrijven in Lego City veilig haar goederen kunnen vervoeren. De brandweer van Lego city rijdt door de straten en blust brandjes of helpt inwoners in nood.
  De havendienst vervoerd inwoners en goederen naar hun plaats van bestemming.

  De inwoners van Lego City gaan in hun vrije tijd op vakantie met de camper of verkennen de kustlijn met de waterscooter.  Doordeweeks gaan de inwoners van Lego City aan het werk. Ze kappen bijvoorbeeld bomen als houthakker of rijden in vrachtwagens als chauffeur.

  Verfijnd zoeken
  Lego, City, Tweedehands