Inloggen
 • Registreren
 • Lego City

  Lego City
  Met Lego City ben jij de baas in je eigen stad!

  Lego Speed Champions Porsche 919 and Porsche 917 75876 Nieuw in doos. Tweedehands Lego
  €75.00
  De Porsche 919 Hybrid en de klassieke Porsche 917K kunnen tegen elkaar racen in een duel. In de uitvouwbare garage die ook wel pits wordt genoemd kunnen de auto's worden gerepareerd. Er is een heuse autoliftfunctie en  er zijn diverse..
  De Porsche 919 Hybrid en de klassieke Porsche 917K kunnen t...
  Lego City 60052 Cargo Truck Tweedehands Lego
  €7.50
  Er is niets vervelender dan rommel in je stad. Rommel langs het spoor, de straat of het park. Het hoort niet!Deze Cargo truck met zijn laadruimte heeft de mogelijkheid om containers en bakken te vervoeren naar de juiste plek.De set is helemaal comp..
  Er is niets vervelender dan rommel in je stad. Rommel langs h...
  Lego Marvel Super Heroes 76004 Spider achtervolging Tweedehands Lego
  €17.50
  Venom heeft Nick Fury's S.H.I.E.L.D. vliegende auto gekaapt en probeert te vluchten. Stuur Spider-Man er achteraan in zijn coole Spider-motor! Spider-Man slaat de giftige boef in de boeien en brengt de auto terug naar zijn eigenaars! Kijk uit..
  Venom heeft Nick Fury's S.H.I.E.L.D. vliegende auto gekaapt e...
  Lego City 7235 Politiemotor Tweedehands Lego
  €1.50
  Rust en vrede in Lego City. De politieagent op de politiemotor kan daar voor zorgen!Wees de snelste en help alle inwoners van de stad.(de stickers zijn in het duits "polizei" en het boekje is iets gebogen geweest)..
  Rust en vrede in Lego City. De politieagent op de politiemoto...
  Lego City 6472 Octan benzinestation Tweedehands Lego
  €60.00
  Met dit benzinestation zorg je dat alle auto's genoeg benzine hebben om verder te kunnen rijden. er is zelfs een autowasstraat om alle auto's schoon te maken.Deze set is gecontroleerd en compleet.De witte steentjes zijn wel licht verkleurd en de bo..
  Met dit benzinestation zorg je dat alle auto's genoeg benzine...
  Lego 3177 stadsauto Tweedehands Lego
  €3.50
  Iedere inwoner van Lego City moet naar zijn werk. Je kunt met een Lego passagierstrein van Lego station naar Lego station reizen.Toch zijn er minifigures die ervoor kiezen om de drukte te trotseren met hun stadsauto.  ..
  Iedere inwoner van Lego City moet naar zijn werk. Je kunt met...
  Lego 76013 Super Heroes The Joker Stoomwals Tweedehands Lego
  €17.50
  De boeven vernielen alles in hun omgeving met The Joker Stoomwals, daarom is de Batwing in aantocht om de midadigers te bestrijden.LET OP: Deze set bevat twee minifigures in plaats van de oorspronkelijke vijf, zie afbeelding 2...
  De boeven vernielen alles in hun omgeving met The Joker Stoom...
  Lego 76005 Super Heroes Daily Bugle Duel Tweedehands Lego
  €35.00
  De redactie van de Daily Bugle wordt aangevallen door Dr. Doom en zijn handlanger Beetle in hun snelle jet. Spider-Man en Nova gaan er alles aan doen om ze tegen te houden.Deze set is compleet inclusief minifigures en keurige handleiding. ..
  De redactie van de Daily Bugle wordt aangevallen door Dr. Doo...
  Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 9
  Beleef het bruisende stadsleven met de Lego City reeks. Er is elke dag wel wat te beleven in de gezellig drukke Lego stad. De politie van Lego City houdt de boeven op een veilige afstand zodat de inwoners ongestoord over straat kunnen en de vele transportbedrijven in Lego City veilig haar goederen kunnen vervoeren. De brandweer van Lego city rijdt door de straten en blust brandjes of helpt inwoners in nood.
  De havendienst vervoerd inwoners en goederen naar hun plaats van bestemming.

  De inwoners van Lego City gaan in hun vrije tijd op vakantie met de camper of verkennen de kustlijn met de waterscooter.  Doordeweeks gaan de inwoners van Lego City aan het werk. Ze kappen bijvoorbeeld bomen als houthakker of rijden in vrachtwagens als chauffeur.

  Verfijnd zoeken
  Lego, City, Tweedehands