Inloggen
 • Registreren
 • Lego City

  Lego City
  Met Lego City ben jij de baas in je eigen stad!

  Lego City 60052 Vee Wagon Tweedehands Lego
  €17.50
  Op het platteland van Lego City worden soms ook dieren vervoerd. De ene keer gebeurt dit met een vrachtwagen.Voor de langere afstanden gebruiken ze liever een wagon om van de Lego boerderij naar de volgende bestemming te reizen.Heb jij een locomoti..
  Op het platteland van Lego City worden soms ook dieren vervoe...
  Lego City 60052 Cargo Truck Tweedehands Lego
  €7.50
  Er is niets vervelender dan rommel in je stad. Rommel langs het spoor, de straat of het park. Het hoort niet!Deze Cargo truck met zijn laadruimte heeft de mogelijkheid om containers en bakken te vervoeren naar de juiste plek.De set is helemaal comp..
  Er is niets vervelender dan rommel in je stad. Rommel langs h...
  Lego Speed Champions Porsche 919 and Porsche 917 75876 Nieuw in doos. Tweedehands Lego
  €75.00
  De Porsche 919 Hybrid en de klassieke Porsche 917K kunnen tegen elkaar racen in een duel. In de uitvouwbare garage die ook wel pits wordt genoemd kunnen de auto's worden gerepareerd. Er is een heuse autoliftfunctie en  er zijn diverse..
  De Porsche 919 Hybrid en de klassieke Porsche 917K kunnen t...
  Lego Super Heroes Fun House 6857 Tweedehands Lego
  €45.00
  Een bijzondere Tweedehands Lego set vonden wij dit.Bijzonder omdat wij niet vaak Super Hero sets tegenkomen en omdat wij de kleuren erg sprekend vinden.De set is helemaal compleet. Inclusief doos en handleiding.Alle minifigures zijn aanwezig.Lego B..
  Een bijzondere Tweedehands Lego set vonden wij dit.Bijzonder ...
  Lego set 6472 City Octan benzinestation Tweedehands Lego
  €60.00
  Met dit benzinestation zorg je dat alle auto's genoeg benzine hebben om verder te kunnen rijden. er is zelfs een autowasstraat om alle auto's schoon te maken.Deze set is gecontroleerd en compleet.De witte steentjes zijn wel licht verkleurd en de bo..
  Met dit benzinestation zorg je dat alle auto's genoeg benzine...
  Lego Marvel Super Heroes 76004 Spider achtervolging Tweedehands Lego
  €17.50
  Venom heeft Nick Fury's S.H.I.E.L.D. vliegende auto gekaapt en probeert te vluchten. Stuur Spider-Man er achteraan in zijn coole Spider-motor! Spider-Man slaat de giftige boef in de boeien en brengt de auto terug naar zijn eigenaars! Kijk uit..
  Venom heeft Nick Fury's S.H.I.E.L.D. vliegende auto gekaapt e...
  Lego City 60052 Pallet Wagon Tweedehands Lego
  €17.50
  Ook pallets moeten worden vervoerd, grote aantallen gaan snel en voordelig over het spoor.Nooit hebben wij zo'n mooie wagon gezien als deze. Als het pallet formaat klopt, kun je er alles mee vervoeren.Er zit zelfs een heftruck bij om te laden en te..
  Ook pallets moeten worden vervoerd, grote aantallen gaan snel...
  Lego City 60052 Locomotief Tweedehands Lego
  €20.00
  Vervoer over je eigen spoor de zwaarste vrachten met deze sterke locomotief.De handleiding is in prima conditie, De trein is gebouwd in zeer nette staat. LET OP: Dit betreft alleen de locomotief, zonder powerfuncties.Hierdoor mis je dus ook 1 set w..
  Vervoer over je eigen spoor de zwaarste vrachten met deze ste...
  Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 17
  Beleef het bruisende stadsleven met de Lego City reeks. Er is elke dag wel wat te beleven in de gezellig drukke Lego stad. De politie van Lego City houdt de boeven op een veilige afstand zodat de inwoners ongestoord over straat kunnen en de vele transportbedrijven in Lego City veilig haar goederen kunnen vervoeren. De brandweer van Lego city rijdt door de straten en blust brandjes of helpt inwoners in nood.
  De havendienst vervoerd inwoners en goederen naar hun plaats van bestemming.

  De inwoners van Lego City gaan in hun vrije tijd op vakantie met de camper of verkennen de kustlijn met de waterscooter.  Doordeweeks gaan de inwoners van Lego City aan het werk. Ze kappen bijvoorbeeld bomen als houthakker of rijden in vrachtwagens als chauffeur.

  Verfijnd zoeken
  Lego, City, Tweedehands