Inloggen
 • Registreren
 • Lego 9v & Rc onderdelen

  Lego 9v & Rc onderdelen
  Bent u opzoek naar een los elektrisch onderdeel? Wij verkopen zowel 9 volt als power function onderdelen

  Lego wissel rechts Tweedehands Lego
  €7.50
  Een extra wissel om je treinbaan uit te breiden. ..
  Een extra wissel om je treinbaan uit te breiden. .....
  Lego linker wissel Tweedehands Lego
  €7.50
  Heeft jou spoor nog geen rangeerterrein? Of wil je gewoon graag uitbreiden?Met onze losse wissels kun je iedere baan bouwen die jij wilt!Geschikt voor alle Rc treinen. ..
  Heeft jou spoor nog geen rangeerterrein? Of wil je gewoon gra...
  Lego rails set 1 Tweedehands Lego
  €25.00
  Is je lego treinbaan te klein? Kom je niet uit met de standaard sets?Wij bieden de oplossing voor je Lego trein! Een gevarieerde hoeveelheid rails voor een schappelijke prijs! 16 bochten + 4 rechten en 20 flexibele delen ..
  Is je lego treinbaan te klein? Kom je niet uit met ...
  Lego trein power functions set Tweedehands Lego
  €45.00
  Iedere lego trein heeft een motor nodig. Deze set heeft alles wat je nodig hebt om je trein te motoriseren.De afstandsbediening beschikt over 4 kanalen. Per kanaal kan je 2 signalen gebruiken daardoor kun je wel acht treinen tegelijk..
  Iedere lego trein heeft een motor nodig. Deze set heeft ...
  Lego 4520 9V verlichting Lego Trein
  €15.00
  Licht in de duisternis? Iedere trein heeft toch een lampje nodig. Dit setje is gemaakt om je 9v lego trein te voorzien van licht.Met bijgeleverd draadje sluit je de lamp aan op de 9v trein motor..
  Licht in de duisternis? Iedere trein heeft toch een lampje no...
  Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5

  Lego heeft ervoor gekozen om het oude 9 volt systeem te vervangen voor power functions.
  De 9 volt serie haalt haar stroom in het geval van een trein systeem uit de ijzeren geleiders die over de rails heen lopen. De power function generatie verkrijgt haar stroom uit een gekoppelde batterij.
  Bij bestuurbare voertuigen is het grote voordeel dat bij de Rc serie of zoals de meeste mensen zeggen de power functions serie het voertuig niet meer verbonden is met een draad aan de afstandsbediening.
  De Rc serie communiceert door middel van infrarood met de Ir-reciever in het voertuig. Bij de vroegere 9 volt modellen werd de motor altijd aangestuurd door een met draad gekoppelde afstandsbediening.

  De afstandsbedieningen van de Rc systemen kunnen maximaal 8 verschillende signalen verzenden tegelijkertijd. Een perfecte oplossing voor een uitgebreid wagenpark of treinbaan.


  Verfijnd zoeken
  Lego, onderdelen, Tweedehands