Inloggen
 • Registreren
 • Lego 9v & Rc onderdelen

  Lego 9v & Rc onderdelen
  Bent u opzoek naar een los elektrisch onderdeel? Wij verkopen zowel 9 volt als power function onderdelen

  Lego 9v rails set bochten Nieuw!
  €7.95
  Lego treinen heb je in heel veel soorten en maten. Er zijn LEGO RC treinen maar je hebt ook de LEGO 9 volt serie.Voorbeelden hiervan zijn de BNSF maar ook de LEGO 4559 passagierstrein. Helaas is de rails die bij deze treinen hoort niet meer te koop..
  Lego treinen heb je in heel veel soorten en maten. Er zijn LE...
  Lego wissel rechts Tweedehands Lego
  €7.50
  Een extra wissel om je treinbaan uit te breiden. ..
  Een extra wissel om je treinbaan uit te breiden. .....
  Lego linker wissel Tweedehands Lego
  €7.50
  Heeft jou spoor nog geen rangeerterrein? Of wil je gewoon graag uitbreiden?Met onze losse wissels kun je iedere baan bouwen die jij wilt!Geschikt voor alle Rc treinen. ..
  Heeft jou spoor nog geen rangeerterrein? Of wil je gewoon gra...
  Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3

  Lego heeft ervoor gekozen om het oude 9 volt systeem te vervangen voor power functions.
  De 9 volt serie haalt haar stroom in het geval van een trein systeem uit de ijzeren geleiders die over de rails heen lopen. De power function generatie verkrijgt haar stroom uit een gekoppelde batterij.
  Bij bestuurbare voertuigen is het grote voordeel dat bij de Rc serie of zoals de meeste mensen zeggen de power functions serie het voertuig niet meer verbonden is met een draad aan de afstandsbediening.
  De Rc serie communiceert door middel van infrarood met de Ir-reciever in het voertuig. Bij de vroegere 9 volt modellen werd de motor altijd aangestuurd door een met draad gekoppelde afstandsbediening.

  De afstandsbedieningen van de Rc systemen kunnen maximaal 8 verschillende signalen verzenden tegelijkertijd. Een perfecte oplossing voor een uitgebreid wagenpark of treinbaan.


  Verfijnd zoeken
  Lego, onderdelen, Tweedehands