Inloggen
 • Registreren
 • Tweedehands lego

  Tweedehands lego
  Wij bieden u een ruim assortiment tweedehands Lego aan. Gebruikt speelgoed van uitstekende kwaliteit voor een eerlijke prijs.
  Onze tweedehands Lego producten zijn gecontroleerd en schoongemaakt! U weet altijd wat u koopt!

  Lego Star Wars 5002938 Stormtrooper Sergeant Tweedehands Lego
  €4.50
  Lego Poly bag,Een plastic lego zakje met daarin 1 Lego star wars stormtrooper sergeant inclusief wapen.Nieuw in een gesloten verpakking.Een gave aanvulling op je bestaande trooper army. Verstevig je verdediging of ga juist in de aanval...
  Lego Poly bag,Een plastic lego zakje met daarin 1 Lego star w...
  Lego Star Wars Assasin Droid zwart Tweedehands Lego
  €1.50
  Deze zwarte assasin droids zijn zwart, je ziet ze moeilijk in het donker maar dat maakt ze alleen maar gevaarlijker...
  Deze zwarte assasin droids zijn zwart, je ziet ze moeilijk in...
  Lego 5005233 Hamley's exclusive minifigure Tweedehands Lego
  €15.00
  Typisch Londen. Deze iconische minifiguur is in een beperkte oplage uitgebracht.Tevens enkel verkrijgbaar bij het fenomenale speelgoedhuis Hamley's.Wij hebben deze zeldzame minifiguur in een dichte en gesealde polybag!Dit figuur past onwijs goed bi..
  Typisch Londen. Deze iconische minifiguur is in een beperkte ...
  Lego Star Wars Mandalorian met Jetpack Tweedehands Lego
  €2.25
  Lego Mandalorian met jetpack.Figuren in nette staat. Uitgegeven in 2011 en 2012Komt voor in 2 verschillende sets...
  Lego Mandalorian met jetpack.Figuren in nette staat. Uitgegev...
  Lego Starwars Battle Droid met 1 rechte arm Tweedehands Lego
  €1.50
  Wat is een Lego Star Wars leger zonder battledroids?Deze tan kleurige droids staan klaar om jou eenheid te dienen. Uitgerust met een handgeweer kunnen ze ieder gevecht aan...
  Wat is een Lego Star Wars leger zonder battledroids?Deze tan ...
  Lego 9v rails set bochten Nieuw!
  €7.95
  Lego treinen heb je in heel veel soorten en maten. Er zijn LEGO RC treinen maar je hebt ook de LEGO 9 volt serie.Voorbeelden hiervan zijn de BNSF maar ook de LEGO 4559 passagierstrein. Helaas is de rails die bij deze treinen hoort niet meer te koop..
  Lego treinen heb je in heel veel soorten en maten. Er zijn LE...
  Lego 71012 Disney Minifigure Syndrome Tweedehands Lego
  €3.60
  Als je de film incredibles hebt gezien kan je Syndrome niet zijn vergeten!De schurk uit het verhaal heeft ook een plaatsje gekregen in de collectie van de Lego Disney minifiguren.Syndrome heeft een cape en een tegel in zijn hand, wij vinden zijn ka..
  Als je de film incredibles hebt gezien kan je Syndrome niet z...
  Lego Star Wars Assassin Droid Silver Tweedehands Lego
  €1.80
  Naast de Lego Battle droids kunnen deze assassin Droids niet ontbreken.Door hun opvallende kleur verlies je ze niet snel uit het oog op het slagveld.Deze figuren worden zonder wapen geleverd!..
  Naast de Lego Battle droids kunnen deze assassin Droids niet ...
  Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 73

  De Lego groep begint haar Lego geschiedenis in 1916 waarnaar het zich uiteindelijk ontwikkeld tot een enorme speelgoed fabrikant met zeer degelijke producten.

  Tweedehands Lego
  Speelgoed dat  amper slijt, zijn kleur behoudt en tijdloos is. Dat is Lego! Tweedehands producten waarmee je kunt spelen alsof ze nieuw zijn, mooier kan bijna niet.
  Dat wij tweedehands Lego  aan u kunnen verkopen vindt zijn oorsprong bij het zeer degelijke houten speelgoed van Ole Kirk. Lego is ontwikkeld met een focus op degelijkheid en duurzaamheid. Ole Kirk maakte speelgoed voor iedereen. Hij vond het belangrijk dat het voor iedereen toegankelijk zou zijn. Door de verkoop van tweedehands Lego proberen wij het speelgoed voor iedereen toegankelijk te houden.
  Of u nu opzoek bent naar Lego City, Lego Star wars of Lego Ninjago de producten zijn allemaal ontzettend sterk en geschikt voor een tweede bestaan.

  Kwaliteit en eerlijkheid. Daar draait het om bij gebruiktspeelgoed.nl. De tweedehands Lego die wij u verkopen is altijd nagekeken op compleetheid en kwaliteit.
  Wij bieden u onze producten aan met zeer duidelijke foto's en omschrijvingen. Als er zaken ontbreken zult u dit altijd kunnen lezen in de beschrijving.

  Tweedehands speelgoed kopen voor een vriendelijke prijs? Dat doet u bij gebruiktspeelgoed.nl!


  Verfijnd zoeken
  tweedehands, lego