2017 betekent een Partner!

Geplaatst op 7 december 2016

Deel deze pagina

Even terugkijken!
Begin 2016 zaten wij samen aan onze keukentafel. De hobby kreeg serieuze vormen en vroeg eigenlijk om een professioneel karakter.
Doordrenkt met twijfel besloten wij om de stap te wagen en voorbereidingen te treffen voor het inschrijven van onze eigen webshop.
In Juli moest het gaan gebeuren. We kenden een vliegende start.
Al snel hadden we honderden volgers op Facebook, tientallen bezoekers per dag op onze website, een goede notering in de Google resultaten en
meerdere orders per week. Ons plan om een webshop in tweedehands lego te openen was gelukt. En hoe!
De afgelopen weken hebben wij keihard gewerkt. De feestdagen zijn voor ons de bevestiging geweest van het harde werk. De digitale schappen zijn zo goed als leeg, honderden mensen per dag zijn de afgelopen dagen in onze winkel geweest op zoek naar die ene gewilde set. Op dit moment maken wij de balans op en kijken naar 2017!

Wij hebben onszelf doelen gesteld. We dromen, we fantaseren en zetten kleine stapjes vooruit. Toch moeten wij concluderen dat hetgeen we in anderhalf á twee jaar hadden willen bereiken inmiddels bereikt is.
Dat is even schrikken kan ik jullie zeggen. Een groter compliment konden we niet krijgen toch zijn wij nog lang niet klaar.
Wij willen jullie allemaal hartelijk bedanken voor het getoonde vertrouwen, de orders en de waarderingen.

Dat de LEGO markt groot is weten we al een tijdje, dat hij groot genoeg is om een serieuze groei te maken hebben we ondervonden. Inmiddels staan we met een aantal belangrijke zoektermen hoog in Google en concurreren we met enkele grote spelers op de tweedehands LEGO markt. Groeien doe je niet alleen, groeien doe je samen!
Zoals eerder beschreven is het onze droom om binnen ons bedrijf werk te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Jullie hebben ons laten zien dat het tijd is voor een hoger tempo in de aanvoer van onze producten. Wij laten jullie vandaag zien hoe we dat gaan doen!

Mag ik jullie voorstellen!

Nav: Home
Wij hebben gezocht naar een sociale partner die op het gebied van Visie en Missie gelijkgestemd is. Deze partner hebben wij gevonden in Stichting Ela.
Deze stichting word aangestuurd door Bas de Greef.
Bas heeft jaren lang ervaring op gedaan met zorgvragers die moeilijk verstaanbaar gedrag vertoonden binnen grootschalige zorgorganisaties. Bas droeg bij aan veranderingen binnen de complexe zorg en leerde dat er zaken fundamenteel anders mochten.
Het uitgangspunt van Stichting Ela is dat mensen met een beperking zo
gewoon mogelijk kunnen leven. Net als ieder mens willen zij hun eigen
leven en eigen huis hebben, afgestemd op hun woonbehoefte. Stichting Ela
biedt zorg, ondersteuning en behandeling voor mensen met een beperking
en een psychiatrische aandoening.
De ondersteuning van Stichting Ela is gericht op de ontwikkeling van de
cliënt. Voortdurend wordt gezocht naar de mogelijkheden tot ontplooiing
en integratie.

Wat betekent dit:
Aangezien stichting Ela het belangrijk vindt dat haar deelnemers een zo normaal mogelijk leven hebben, zinvol bezig zijn, worden gewaardeerd en de kans krijgen om zich te ontplooien  is er een samenwerking tot stand gekomen tussen Gebruiktspeelgoed.nl en Stichting Ela. De samenwerking zal betekenen dat werkzaamheden binnen onze webshop zullen worden uitgevoerd door bewoners van Stichting Ela.
Hierbij valt te denken aan het sorteren en bouwen van Lego Sets. Maar samen een stand op een beurs bemannen, of flyeren in een stad kunnen ook tot de mogelijkheden behoren.

Wij zijn ontzettend blij en trots dat onze webshop een zinvolle daginvulling voor onze medemens betekent.
Stichting Ela, wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking en weten zeker dat we met elkaar hele mooie dingen gaan doen voor onze medemens!

Wat vind jij?