Wat vinden anderen

Super blij!

17 januari 2023

Een oude set gevonden die ik al een tijd zocht. Super zorgvuldig ingepakt zodat ook de doos netjes gebleven is. Helemaal goed!

Anoniem

Geen titel

20 december 2019

SUPERVLOTTE LEVERING, PAKKETJE PRIMA IN ORDE!

Anoniem

Geen titel

11 december 2019

Prima, mooi op tijd en snel geleverd

Anoniem

Geen titel

3 december 2019

Overzichtelijke site met duidelijke informatie. Prijzen zijn goed. Producten snel geleverd. Ik houd deze site in de gaten.

Anoniem

Geen titel

29 november 2019

Helemaal prima. uitstekende kwaliteit! zeer flexibel en snel met reageren.

Anoniem

Geen titel

2 november 2019

Netjes verpakt en binnen 2 werkdagen in huis. Hou jullie zeker in de gaten.

Anoniem

Geen titel

30 oktober 2019

We zijn tevreden met de bestelling van de Lego wieltjes voor onze zoon Quint. De bestelling is goed verlopen. Alleen bij post.nl had een foutje gemaakt met de levering. Uiteindelijk is alles op zijn pootjes terrecht gekomen

Anoniem

Geen titel

2 oktober 2019

Leuk afwisselend aanbod, complete en nette sets voor goede prijs, zorgvuldige levering.

Anoniem

Geen titel

18 januari 2018

Alles werkt en ziet er zeer goed uit

Anoniem

Geen titel

6 januari 2018

Ik ben uiterst tevreden over jullie. Snelle levering goede prijs/kwaliteit verhouding. Heel netjes allemaal. Ga regelmatig kijken wat er nieuw op voorraad is. Bedankt namen Sam en Tom

Anoniem

Geen titel

30 december 2017

Ben inmiddels diverse bestellingen verder, en wil u graag complimenteren met uw leuke en diverse aanbod. Bestellingen en verzendingen verlopen vlekkeloos, snel en netjes verpakt. Geleverde producten conform de beschrijving. Open en eerlijk. Ben als vele liefhebber en controleer uw site geregeld. (verslavend bij tijden, gezien de geringe aanvulling kan ik inmiddels uw aanbod dromen. Kortom AANRADER!!!

Anoniem

Geen titel

1 december 2017

Tot op heden nog niks ontvangen… Reactie van gebruiktspeelgoed.nl: Beste klant, U heeft een bestelling geplaatst op 27/11 op 29/11 hebben wij uw brievenbus pakketje ingeleverd op het postkantoor. Het is mogelijk dat de levering door de feestdagen iets langer duurt. Mochten er nog vragen zijn verzoek ik u even telefonisch of per mail contact op te nemen. Vriendelijke groet, Corné

Anoniem

Geen titel

27 november 2017

Het product is netjes afgeleverd en was al in elkaar gezet. Hierdoor konden mijn zusjes er gelijk mee spelen. bedankt voor de snelle service,

Anoniem

Geen titel

27 november 2017

Ik heb 24 bochten en 10 rechte stukken 9 volt tracks gekocht. De verzending ging snel en prima verpakt. Helaas heeft 1 track een iets mindere geleiding, het blijft natuurlijk gebruikt speelgoed. Misschien kan ik dit nog oplossen. Maar ik en mijn jongens zijn er blij mee. De prijs is misschien iets hoger dan direct via marktplaats maar het is wel betrouwbaar.

Anoniem

Geen titel

20 november 2017

Wat was het spannend toen de doos van ‘gebruik speelgoed’ bezorgd werd. Zou alles er in zitten, wat als het niet compleet is….. Maar niets van dat alles. We kregen een keurig verpakte doos, de lego was verpakt in plastic en alles was perfect opgebouwd en compleet ! Super, dank jullie wel.

Anoniem

Geen titel

7 november 2017

Super nette levering. Bestelde sets opgebouwd verzonden. (voor liefhebbers, dus eerst even afbreken) Helemaal compleet, volgende dag bezorgd. Netjes verpakt, zonder twijfel zorg en aandacht voor de verzonden producten. Lego prijzen zijn lastig en afhankelijk van diverse factoren. Over het algemeen kan ik zeggen na het nodige onderzoek dat ze okay zijn.

Anoniem

Geen titel

31 oktober 2017

Prima, snelle en betrouwbare afhandeling. Goede website!

Anoniem

Geen titel

20 september 2017

De 9V treinregelaar is prima, ook al is die gebruikt. Hij ziet er als nieuw uit. Bij de verkeerd bestelde wissel (het bleek Rc, ik had 9V willen hebben) kreeg ik na retourmelding het voorstel om deze toch te houden, en toch mijn geld terug te krijgen. Deze service is ongekend, en verdient echt te worden vermeld. Helaas is een 9V wissel niet meer beschikbaar, hopelijk wel in de toekomst.

Anoniem

Geen titel

12 september 2017

Zie de reeds gevoerde Hesperian via messenger.

Anoniem

Geen titel

25 augustus 2017

Goed verzorgd en verzonden. Heel blij mee

Anoniem

Geen titel

25 augustus 2017

Goed verzorgd en verzonden. Heel blij mee.

Anoniem

Geen titel

18 augustus 2017

Snelle service. Goede prijs.

Anoniem

Geen titel

19 juni 2017

super snelle levering en gewoon een leuk priijsje!

Anoniem

Geen titel

17 mei 2017

Snelle levering, prettige afwikkeling en prima spullen. Zeer tevreden.

Anoniem

Geen titel

3 mei 2017

PRIMA SERVICE! SNELLE, VOLLEDIGE EN VERZORGD INGEPAKTE LEVERING! EEN AANRADER!!

Anoniem

Geen titel

24 maart 2017

Een 10! Snelle service. Vriendelijk persoonlijk berichtje van Linda in het pakket. Speelgoed zag er perfect uit! Bedankt

Anoniem

Geen titel

17 maart 2017

Ik ben helemaal blij. Heb nu de hele serie kompleet. Dank u wel. Groetjes Mike.

Anoniem

Geen titel

20 februari 2017

Goed, snel geleverd, netjes verpakt.

Anoniem

Geen titel

4 februari 2017

Mijn ervaring is goed, het speelgoed zag er perfect uit.

Anoniem

Geen titel

2 februari 2017

Het lego vliegtuig is in elkaar gezet en ziet goed uit. Wij zijn tevreden over de snelle en goede afhandeling. Enige opmerking: het geheel zat in een wel erg grote doos (verzendkosten daardoor wellicht duurder dan nodig).

Anoniem

En, wat vind jij?