Inloggen
 • Registreren
 • Over ons

  Waarom kiest u voor ons?

  01

  Kwaliteit

  Voor ons is kwaliteit belangrijk. Wij verkopen alleen tweedehands speelgoed dat nog jaren mee kan.

  02

  Eerlijkheid

  Tweedehands speelgoed kan een beschadiging hebben dat kan gebeuren. Bij ons sta je niet voor verassingen want onze omschrijvingen en foto's tonen je de exacte staat van het product.

  03

  Service

  Wij staan voor ons product. Zit u ergens mee, neem contact met ons op en wij lossen het op!

  Even voorstellen..

  Wij zijn Linda en Corn√© en hebben samen Gebruiktspeelgoed.nl opgericht. Het  ontstaan van onze winkel is begonnen in 2013 met de zoektocht naar een losse Lego trein wagon voor √©√©n van onze kinderen. We hebben meerdere winkels afgezocht maar tot onze verbazing verkocht Lego geen losse wagons. Op internet vonden we ook niet wat we zochten. Als we dan toch eindelijk een wagon hadden gevonden kwamen we uit bij een onprettige webshop of schimmige marktplaats verkoper waar we geen tot weinig vertrouwen in hadden. Langzaam maar zeker trokken we de conclusie dat we zo niet graag winkelden en dachten:"dit kan anders". Omringd door fel gekleurd speelgoed, allerhande Lego, zingende fisher price rupsen  en vliegende duplo blokken van onze kinderen zijn wij begonnen met het opzetten van onze winkel. Gebruiktspeelgoed.nl is ons antwoord op de vraag:" Waar zou je dan wel willen winkelen?". Wij zijn jong, dynamisch, omringd door kinderen en zeer gemotiveerd om al onze klanten te voorzien van een goed product en een fantastische ervaring!


  Gebruiktspeelgoed.nl is de plek op internet voor al jou tweedehands speelgoed!
  Heb je een vraag? Neem met onderstaande knop direct contact met ons op.

  Contact

  Zo denk ik erover!

  Speelgoed moet toegankelijk zijn voor iedereen. Tweedehands betekent geen tweede keus! Tevredenheid daar ga ik voor!
  Corné

  Een prettige uitstraling, een mooie kleur, goed verpakt een leuk detail. Ik vind het belangrijk dat onze klanten met plezier ons pakje openen.
  Linda