Inloggen
 • Registreren
 • Over ons

  Waarom kiest u voor ons?

  01

  Kwaliteit

  Voor ons is kwaliteit belangrijk. Wij verkopen alleen tweedehands speelgoed dat nog jaren mee kan.

  02

  Eerlijkheid

  Tweedehands speelgoed kan een beschadiging hebben dat kan gebeuren. Bij ons sta je niet voor verassingen want onze omschrijvingen en foto's tonen je de exacte staat van het product.

  03

  Service

  Wij staan voor ons product. Zit u ergens mee, neem contact met ons op en wij lossen het op!

  Even voorstellen...

  Gebruiktspeelgoed.nl wordt samen met cliënten en begeleiders van Stichting Ela gerund. Stichting Ela is een zorgboerderij met haar voeten in de klei, aan de rand van de samenleving, waar momenteel 7 cliënten wonen en werken. Ons uitgangspunt is dat mensen met een beperking zo gewoon mogelijk kunnen leven. In hun eigen thuis en afgestemd op hun individuele behoefte.

  Directeur Bas de Greef: ”Wij bieden hoogwaardige ondersteuning. Niet het gedrag van de cliënt staat centraal, maar zijn of haar competenties en mogelijkheden. Bij stichting Ela kijken we naar wat er wél kan."
  Een aantal jaar geleden is de samenwerking ontstaan met Gebruiktspeelgoed.nl. In zomer van 2018 hebben we met Corné en Linda besloten om Gebruiktspeelgoed.nl over te nemen en onder de te brengen bij stichting Ela en haar bewoners. De bewoners van stichting Ela hebben allemaal te maken met een afstand tot de arbeidsmarkt. Mede daardoor zijn wij altijd op zoek naar nieuwe initiatieven om onze jongens dichter bij de maatschappij te krijgen. Gebruiktspeelgoed.nl sluit hier goed bij aan, een zinvolle dagbesteding waarbij we een mooi product leveren en dicht bij de maatschappij komen.
  Contact

  Zo denk ik erover!

  Speelgoed moet toegankelijk zijn voor iedereen. Tweedehands betekent geen tweede keus! Tevredenheid daar ga ik voor!
  Paul

  Een prettige uitstraling, een mooie kleur, goed verpakt een leuk detail. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten met plezier ons pakje openen.
  De jongens