Inloggen
 • Registreren
 • Nieuws

  Hier kun je al het nieuws lezen over Gebruiktspeelgoed.nl
  Wij houden jullie graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen onze winkel.


  Z Feestelijke opening winkel
  Feestelijke opening van de Winkel aan de Gaststraat 5 te Kampen.Eindelijk hebben we onze winkel mogen openen in kampen. het was druk en erg gezellig!Feestelijke opening van de Winkel aan de Gaststraat 5 te Kampen.Dank aan iedereen die heeft geholpe..
  Feestelijke opening van de Winkel aan de Gaststraat 5 te Kamp...
  Wist jij dat al
  Wist jij dat?Lego is een enorm bedrijf dat al jaren een van de grootste speelgoed fabrikanten van de wereld is.Maar weet jij alles wel van deze gigant? Wij hebben alle leuke weetjes voor je opgezocht en samengevat in dit artikel.Waarom zit er een g..
  Wist jij dat?Lego is een enorm bedrijf dat al jaren een van d...
  Wie zoekt zal vinden!
  Een nieuwe stapInmiddels is bijna alle tweedehands Lego in onze webshop geplaatst. Nadat we veel tijd hebben gestoken in het controleren van onze producten komt nu de fase van de afronding voor de opening.Een website bouwen is √©√©n ding,  produ..
  Een nieuwe stapInmiddels is bijna alle tweedehands Lego in on...
  Wie goed doet wie goed ontmoet
  Stilte voor de stormAnderhalve week geleden hebben wij een ongelooflijk grote en unieke partij Lego opgehaald in het westen van het land.De verzameling bevat zeker 75 sets die klaar gemaakt moeten worden voor de verkoop.Er zitten standaard sets bij..
  Stilte voor de stormAnderhalve week geleden hebben wij een on...
  We maken graag anderen blij! Wat jij nog niet wist...
  Inkoop voor verkoop Om u als klant altijd mooie en diverse  tweedehands lego producten te kunnen bieden speuren wij geregeld het internet af.Wij kopen grote en kleine partijen Lego op en controleren dit op compleetheid..
  Inkoop voor verkoop Om u als klant altijd mooie en ...
  LEGO DIY
  Lego Do It Yourself. Hier wordt mee bedoelt dat je iets van LEGO kan maken wat niet alleen maar met spelen te maken heeft.Wij hebben een aantal creatieve idee√ęn voor jullie opgezocht. ¬ģbelongs to the owners of the pictures who were not traceable.He..
  Lego Do It Yourself. Hier wordt mee bedoelt dat je iets van L...
  Lego Disney minifiguren 71012
  Iets nieuws!Zoals wel vaker speur ik het internet af opzoek naar nieuwe Lego sets.Na een aantal niet vrij bijzondere afbeeldingen te hebben gezien viel mijn oog op iets kleurrijks.Het was vrolijk, vol herkenning maar bovenal nog niet te koop.Lego i..
  Iets nieuws!Zoals wel vaker speur ik het internet af opzoek n...
  Gebruiktspeelgoed.nl krijgt vorm
  Nog even en dan gaan we beginnen. We zijn super enthousiast en de voorbereidingen vorderen goed.Al maanden zijn we samen bezig om onze webwinkel te bouwen. Wat begon met het idee om Lego te verkopen krijgt steeds meer gestalte.S..
  Nog even en dan gaan we beginnen. We zijn super enthousiast e...
  Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 11