Inloggen
 • Registreren
 • Lego Trein

  Lego Trein

  De lego trein is bij uitstek de mooiste en snelste manier van vervoer in Lego City.
  Opzoek naar een exclusieve trein? Een losse locomotief, wagon of rail? Kijk snel bij onze producten!


  Lego City 60052 Vee Wagon Tweedehands Lego
  €17.50
  Op het platteland van Lego City worden soms ook dieren vervoerd. De ene keer gebeurt dit met een vrachtwagen.Voor de langere afstanden gebruiken ze liever een wagon om van de Lego boerderij naar de volgende bestemming te reizen.Heb jij een locomoti..
  Op het platteland van Lego City worden soms ook dieren vervoe...
  Lego City 60052 Transport Wagon Tweedehands Lego
  €17.50
  Waar nieuwe Lego huizen worden gebouwd wordt gewerkt.Er is op deze plekken veel materiaal nodig, wat gaat nou sneller dan een wagon vol met kabels over het spoor te vervoeren?Deze mooie, ruime transport wagon is in zeer nette staat en helemaal comp..
  Waar nieuwe Lego huizen worden gebouwd wordt gewerkt.Er is op...
  Lego City 60052 Cargo Truck Tweedehands Lego
  €7.50
  Er is niets vervelender dan rommel in je stad. Rommel langs het spoor, de straat of het park. Het hoort niet!Deze Cargo truck met zijn laadruimte heeft de mogelijkheid om containers en bakken te vervoeren naar de juiste plek.De set is helemaal comp..
  Er is niets vervelender dan rommel in je stad. Rommel langs h...
  Lego 7939 containeroverslag Tweedehands Lego
  €17.50
  Als je producten eindelijk zijn aangekomen in de haven van Lego City dan komt deze terminal goed van pas.Met zijn brede staanders kun je elke vracht veilig overladen op een Lego autowagon of  Lego container wagon om de goederen vervo..
  Als je producten eindelijk zijn aangekomen in de haven van Le...
  Lego 7939 auto wagon Tweedehands Lego
  €15.00
  Zijn er via de Lego haven nieuwe auto's afgeleverd voor in jou Lego stad? Dan biedt deze wagon de uitkomst! Takel de auto's op de wagon met de overslagkraan en breng ze met een krachtige  Lego locomotief naar iedere plaats in jo..
  Zijn er via de Lego haven nieuwe auto's afgeleverd voor in jo...
  Lego City 60052 Pallet Wagon Tweedehands Lego
  €17.50
  Ook pallets moeten worden vervoerd, grote aantallen gaan snel en voordelig over het spoor.Nooit hebben wij zo'n mooie wagon gezien als deze. Als het pallet formaat klopt, kun je er alles mee vervoeren.Er zit zelfs een heftruck bij om te laden en te..
  Ook pallets moeten worden vervoerd, grote aantallen gaan snel...
  Lego City 60052 Locomotief Tweedehands Lego
  €20.00
  Vervoer over je eigen spoor de zwaarste vrachten met deze sterke locomotief.De handleiding is in prima conditie, De trein is gebouwd in zeer nette staat. LET OP: Dit betreft alleen de locomotief, zonder powerfuncties.Hierdoor mis je dus ook 1 set w..
  Vervoer over je eigen spoor de zwaarste vrachten met deze ste...
  Lego 7939 container wagon Tweedehands Lego
  €17.50
  Iedere Lego stad heeft winkels en bedrijven die bevoorraad moeten worden. Er is geen snellere manier dan goederen vervoeren via het spoor.Deze mooie rode container wagon uit trein set 7939 is uitermate geschikt voor deze taak.Weet jij al achter wel..
  Iedere Lego stad heeft winkels en bedrijven die bevoorraad mo...
  Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 15

  Lego heeft een breed assortiment aan treinen op de markt gebracht. Wij verkopen u producten uit de negen volt serie en de huidige radio controle serie.
  De 9v motoren worden aangedreven door een kleine hoeveelheid stroom die door de ijzeren geleiders van de rails gaan. De Rc treinen krijgen hun voeding uit een batterij of accu die in de trein kan worden ingebouwd. Wij hebben naast de standaard Lego treinen meerdere exclusieve treinen op voorraad. Bent u opzoek naar een losse motor, afstandsbediening, voedingskabel (9v), transformator(9v), of wissel dan bent u bij ons op de juiste plek


  Verfijnd zoeken
  Lego, trein, Tweedehands