Inloggen
 • Registreren
 • Lego Trein

  Lego Trein

  De lego trein is bij uitstek de mooiste en snelste manier van vervoer in Lego City.
  Opzoek naar een exclusieve trein? Een losse locomotief, wagon of rail? Kijk snel bij onze producten!


  Lego Treinset RC: Train Station + Cargo Train + Extra rails Tweedehands Lego Nieuw!
  €199.95
  Hier hebben wij een mooi pakket van gemaakt. Alle onderdelen zijn vrijwel onbespeeld. Netjes in zakjes gesorteerd per treinstel of gebouw. Alles is compleet, inclusief alle boekjes.De set bevat:60050 Train Station t.w.v. €66,0060052 Cargo..
  Hier hebben wij een mooi pakket van gemaakt. Alle onderd...
  Lego 7939 Cargo Train Tweedehands Lego
  €139.00
  Laad de goederen aan boord van deze vrachttrein. Met de grote kraan kun je containers en auto s in en uit de trein laden. Infrarode afstandsbediening heeft 8 kanalen en 7 snelheden. Hiermee heb je de volledige controle over het vervoer van goederen..
  Laad de goederen aan boord van deze vrachttrein. Met de grote...
  Lego 4560 Railway Express Tweedehands Lego
  €219.00
  Deze prachtige Vintage 9V trein set, is zeer bijzonder. Het is een volledig originele set, in zeer goede staat. Inclusief boekje en de originele doos. Unieke kans!..
  Deze prachtige Vintage 9V trein set, is zeer bijzonder. Het i...
  Lego 4559 9 volt trein Tweedehands Lego
  €150.00
  Ga jij op reis met deze trein waar je kunt slapen als je moe bent en eten als je trek hebt?Deze 9 volt treinset is helemaal compleet inclusief doos en mooie handleiding.Extra verlichting aan de voorzijde van de locomotief...
  Ga jij op reis met deze trein waar je kunt slapen als je moe ...
  Lego 4554 Metro Station Tweedehands Lego
  €94.50
  Een gave Vintage bouwset uit 1991, een Metro Station geschikt voor 9V treinbanen. Deze set is volledig compleet, met boekje. In zeer goede staat!..
  Een gave Vintage bouwset uit 1991, een Metro Station geschikt...
  Lego 4511 High Speed Train Tweedehands Lego
  €165.00
  Een fantastische collector's item uit 2003. De High Speed train 9V, gebruikte set, in zeer goede staat, inclusief boekje en originele doos!..
  Een fantastische collector's item uit 2003. De High Speed tra...
  Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6

  Lego heeft een breed assortiment aan treinen op de markt gebracht. Wij verkopen u producten uit de negen volt serie en de huidige radio controle serie.
  De 9v motoren worden aangedreven door een kleine hoeveelheid stroom die door de ijzeren geleiders van de rails gaan. De Rc treinen krijgen hun voeding uit een batterij of accu die in de trein kan worden ingebouwd. Wij hebben naast de standaard Lego treinen meerdere exclusieve treinen op voorraad. Bent u opzoek naar een losse motor, afstandsbediening, voedingskabel (9v), transformator(9v), of wissel dan bent u bij ons op de juiste plek


  Verfijnd zoeken
  Lego, trein, Tweedehands