Inloggen
 • Registreren
 • Lego Trein

  Lego Trein

  De lego trein is bij uitstek de mooiste en snelste manier van vervoer in Lego City.
  Opzoek naar een exclusieve trein? Een losse locomotief, wagon of rail? Kijk snel bij onze producten!


  Lego City 60052 Vee Wagon Tweedehands Lego
  €20.00
  Op het platteland van Lego City worden soms ook dieren vervoerd. De ene keer gebeurt dit met een vrachtwagen.Voor de langere afstanden gebruiken ze liever een wagon om van de Lego boerderij naar de volgende bestemming te reizen.Heb jij een locomoti..
  Op het platteland van Lego City worden soms ook dieren vervoe...
  Lego City 60052 Cargo Truck Tweedehands Lego
  €7.50
  Er is niets vervelender dan rommel in je stad. Rommel langs het spoor, de straat of het park. Het hoort niet!Deze Cargo truck met zijn laadruimte heeft de mogelijkheid om containers en bakken te vervoeren naar de juiste plek.De set is helemaal comp..
  Er is niets vervelender dan rommel in je stad. Rommel langs h...
  Lego 7939 octan wagon Tweedehands Lego
  €20.00
  In Lego City kan niemand zonder brandstof. Deze Octan treinwagon is speciaal gebouwd om brandstoffen over het Lego spoor te vervoeren. Voort getrokken door een sterke Lego goederentrein komen alle spullen op de juiste plek. Handleiding is in t..
  In Lego City kan niemand zonder brandstof. Deze Octan treinwa...
  Lego 7939 locomotief Tweedehands Lego
  €15.00
  Ieder  Lego goederenspoor heeft een krachtpatser nodig zoals deze goederentrein uit de Lego 7939 serie.Met zijn robuuste uitstraling en stevige constructie gaat deze trein geen klus uit de weg.Of je nou een  Lego containerw..
  Ieder  Lego goederenspoor heeft een krachtpatser nodig z...
  Lego 7939 container wagon Tweedehands Lego
  €17.50
  Iedere Lego stad heeft winkels en bedrijven die bevoorraad moeten worden. Er is geen snellere manier dan goederen vervoeren via het spoor.Deze mooie rode container wagon uit trein set 7939 is uitermate geschikt voor deze taak.Weet jij al achter wel..
  Iedere Lego stad heeft winkels en bedrijven die bevoorraad mo...
  Lego 7939 auto wagon Tweedehands Lego
  €17.50
  Zijn er via de Lego haven nieuwe auto's afgeleverd voor in jou Lego stad? Dan biedt deze wagon de uitkomst! Takel de auto's op de wagon met de overslagkraan en breng ze met een krachtige  Lego locomotief naar iedere plaats in jo..
  Zijn er via de Lego haven nieuwe auto's afgeleverd voor in jo...
  Lego City 60052 Locomotief Tweedehands Lego
  €20.00
  Vervoer over je eigen spoor de zwaarste vrachten met deze sterke locomotief.De handleiding is in prima conditie, De trein is gebouwd in zeer nette staat. LET OP: Dit betreft alleen de locomotief, zonder powerfuncties.Hierdoor mis je dus ook 1 set w..
  Vervoer over je eigen spoor de zwaarste vrachten met deze ste...
  Lego 7939 containeroverslag Tweedehands Lego
  €17.50
  Als je producten eindelijk zijn aangekomen in de haven van Lego City dan komt deze terminal goed van pas.Met zijn brede staanders kun je elke vracht veilig overladen op een Lego autowagon of  Lego container wagon om de goederen vervo..
  Als je producten eindelijk zijn aangekomen in de haven van Le...
  Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 11

  Lego heeft een breed assortiment aan treinen op de markt gebracht. Wij verkopen u producten uit de negen volt serie en de huidige radio controle serie.
  De 9v motoren worden aangedreven door een kleine hoeveelheid stroom die door de ijzeren geleiders van de rails gaan. De Rc treinen krijgen hun voeding uit een batterij of accu die in de trein kan worden ingebouwd. Wij hebben naast de standaard Lego treinen meerdere exclusieve treinen op voorraad. Bent u opzoek naar een losse motor, afstandsbediening, voedingskabel (9v), transformator(9v), of wissel dan bent u bij ons op de juiste plek


  Verfijnd zoeken
  Lego, trein, Tweedehands