Inloggen
 • Registreren
 • Lego City

  Lego City
  Met Lego City ben jij de baas in je eigen stad!

  Lego Speed Champions Porsche 919 and Porsche 917 75876 Nieuw in doos. Tweedehands Lego
  €75.00
  De Porsche 919 Hybrid en de klassieke Porsche 917K kunnen tegen elkaar racen in een duel. In de uitvouwbare garage die ook wel pits wordt genoemd kunnen de auto's worden gerepareerd. Er is een heuse autoliftfunctie en  er zijn diverse..
  De Porsche 919 Hybrid en de klassieke Porsche 917K kunnen t...
  Lego 7993 Service Station Tweedehands Lego
  €99.95
  Lego City Benzinestation. Heb je een lange rit achter de rug en even pauze nodig? Dan ben je hier op de juiste plaats! Tank je wagen vol en rij hem door de wasstraat. In het winkeltje van het benzinestation vind je snacks en drankjes. Inclusief dri..
  Lego City Benzinestation. Heb je een lange rit achter de rug ...
  Lego 7902 Doctor's Car Tweedehands Lego
  €4.95
  Een leuk setje met een auto en minifig. Helemaal compleet, inclusief boekje en doos!..
  Een leuk setje met een auto en minifig. Helemaal compleet, in...
  Lego 7736 Coast Guard Quad Bike Tweedehands Lego
  €4.95
  Lego City Quad bike van de kustwacht. In alle haast naar de volgende redding! De kustwacht staat altijd klaar! Spring op je quad bike en scheur langs het strand om zwemmers in nood te helpen. Inclusief kustwacht-Minifiguur. Inhoud: 33 onderdelen. V..
  Lego City Quad bike van de kustwacht. In alle haast naar de v...
  Lego 7637 Farm Tweedehands Lego
  €149.00
  Op de Lego City boerderij is van alles te doen. De boer en zijn helpers maken de tractor en de trailer klaar voor het binnenhalen van de oogst. De koeien worden gevoederd, de silo wordt geleegd en de hooibalen worden in de schuur gelegd.Dit product..
  Op de Lego City boerderij is van alles te doen. De boer en zi...
  Lego Marvel Super Heroes 76004 Spider achtervolging Tweedehands Lego
  €17.50
  Venom heeft Nick Fury's S.H.I.E.L.D. vliegende auto gekaapt en probeert te vluchten. Stuur Spider-Man er achteraan in zijn coole Spider-motor! Spider-Man slaat de giftige boef in de boeien en brengt de auto terug naar zijn eigenaars! Kijk uit..
  Venom heeft Nick Fury's S.H.I.E.L.D. vliegende auto gekaapt e...
  Lego 7241 Fire Car Tweedehands Lego
  €4.95
  Dit leuke setje uit 2005, is gebruikt maar volledig compleet. Wordt geleverd in originele doos en met boekje. In zeer goede staat...
  Dit leuke setje uit 2005, is gebruikt maar volledig compleet....
  Lego 7235 Police Motorcycle Tweedehands Lego
  €4.95
  Lego City Politiemotor. Jij bent de politieagent met de snelste motor van de stad. Daar ga je dan! Zorg voor gerechtigheid en orde in de straten van Lego City . Voor kinderen vanaf 5 jaar.Gebruikte set, in zeer goede staat, inclusief boekje en doos..
  Lego City Politiemotor. Jij bent de politieagent met de snels...
  Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 12
  Beleef het bruisende stadsleven met de Lego City reeks. Er is elke dag wel wat te beleven in de gezellig drukke Lego stad. De politie van Lego City houdt de boeven op een veilige afstand zodat de inwoners ongestoord over straat kunnen en de vele transportbedrijven in Lego City veilig haar goederen kunnen vervoeren. De brandweer van Lego city rijdt door de straten en blust brandjes of helpt inwoners in nood.
  De havendienst vervoerd inwoners en goederen naar hun plaats van bestemming.

  De inwoners van Lego City gaan in hun vrije tijd op vakantie met de camper of verkennen de kustlijn met de waterscooter.  Doordeweeks gaan de inwoners van Lego City aan het werk. Ze kappen bijvoorbeeld bomen als houthakker of rijden in vrachtwagens als chauffeur.

  Verfijnd zoeken
  Lego, City, Tweedehands