Inloggen
 • Registreren
 • Lego City

  Lego City
  Met Lego City ben jij de baas in je eigen stad!

  Lego 60255 Stunt Team (City) Nieuw in doos
  €11.00
  Dit is een nieuwe, ongeopende set. Goedkoper dan Bol punt com.Ga mee met het LEGO® City stuntteam en laat de toeschouwers met gedurfde moves versteld staan! Voer geweldige wheelies en fantastische bewegingen uit op de quad. Start dan de motor e..
  Dit is een nieuwe, ongeopende set. Goedkoper dan Bol punt com...
  Lego 60247 Forrest Fire (City) Nieuw in doos
  €11.00
  Dit is een nieuwe, ongeopende set. Goedkoper dan Bol punt com.Oh nee... Er is brand in het bos! Dit is iets voor de LEGO® City brandweer! Help LEGO City tv-held Clemmons achter het stuur van de supersnelle brandweerauto te klimmen en naar de brand ..
  Dit is een nieuwe, ongeopende set. Goedkoper dan Bol punt com...
  Lego 60240 Kajak Adventure (City) Nieuw in doos
  €13.00
  Dit is een nieuwe, ongeopende set. Goedkoper dan Bol punt com. ..
  Dit is een nieuwe, ongeopende set. Goedkoper dan Bol punt com...
  Lego 60221 Diving Yacht
  €15.95
  Gooi de duikboei overboord en bereid je voor op een avontuur! Doe je duikuitrusting om en plons vanaf het duikjacht in het diepe blauwe water van de zee bij LEGO® City. Zet je videocamera aan en kijk wat je kunt vinden. Ooh, is dat een schatkis..
  Gooi de duikboei overboord en bereid je voor op een avontuur!...
  Lego 60219 Loader (City) Nieuw in doos
  €11.00
  Dit is een nieuwe, ongeopende set. Goedkoper dan Bol punt com.Zet je helm op en ga aan de slag! Gebruik de bouwlader om het hek uit de grond te trekken. Pak daarna de drilboor om het beton te breken en ruim de rommel op met de puinbak voor op de la..
  Dit is een nieuwe, ongeopende set. Goedkoper dan Bol punt com...
  Lego 60197 Passagierstrein Lego nieuw in doos
  €99.99
  Ga naar het treinstation voor een leuke rit! Ga aan boord van de gestroomlijnde LEGO City 60197 Passagierstrein en ga naar de bistrowagen voor een snack onderweg. Kijk toe hoe de wereld aan je voorbij glijdt en ga daarna naar je eigen plaats om een..
  Ga naar het treinstation voor een leuke rit! Ga aan boord van...
  Lego 60191 Arctic Exploration Team (City) Nieuw in doos
  €13.00
  Dit is een nieuwe, ongeopende set. Goedkoper dan Bol punt com.Pak de camera erbij en ga naar het opgravingsgebied met het LEGO® City 60191 Poolonderzoekersteam! Het team heeft iets bijzonders gevonden en er moeten foto's van worden gemaakt voordat ..
  Dit is een nieuwe, ongeopende set. Goedkoper dan Bol punt com...
  Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7
  Beleef het bruisende stadsleven met de Lego City reeks. Er is elke dag wel wat te beleven in de gezellig drukke Lego stad. De politie van Lego City houdt de boeven op een veilige afstand zodat de inwoners ongestoord over straat kunnen en de vele transportbedrijven in Lego City veilig haar goederen kunnen vervoeren. De brandweer van Lego city rijdt door de straten en blust brandjes of helpt inwoners in nood.
  De havendienst vervoerd inwoners en goederen naar hun plaats van bestemming.

  De inwoners van Lego City gaan in hun vrije tijd op vakantie met de camper of verkennen de kustlijn met de waterscooter.  Doordeweeks gaan de inwoners van Lego City aan het werk. Ze kappen bijvoorbeeld bomen als houthakker of rijden in vrachtwagens als chauffeur.

  Verfijnd zoeken
  Lego, City, Tweedehands