Inloggen
 • Registreren
 • Lego City

  Lego City
  Met Lego City ben jij de baas in je eigen stad!

  Lego 7280 Grondplaten Rechte Weg en Kruising (City) Nieuw in doos
  €12.00
  Dit is een nieuwe, ongeopende set. LEGO City rechte wegenplaten en kruising om een echte LEGO City stad te maken! Bevat 1 rechte wegenplaat en 1 kruising...
  Dit is een nieuwe, ongeopende set. LEGO City rechte wegenplat...
  Lego 60236 Grondplaat Recht en T-Splitsing (City) Nieuw in doos
  €6.00
  Dit is een nieuwe, ongeopende set. Breid je LEGO® City wegen uit met rechte en t-splitsing platen! Sluit de verschillende weggedeelten aan op je bestaande set, zet er een van je vracht- of sportwagens op en ga de weg op voor je volgende spannende r..
  Dit is een nieuwe, ongeopende set. Breid je LEGO® City wegen ...
  Lego City 7240 Brandweer Post Tweedehands Lego
  €25.00
  Als je stad zo groot word dan je het met 1 Lego Brandweer kazerne niet meer aankan wordt het tijd voor uitbreiding.Deze brandweer post kan je daar goed bij helpen. Hij is niet te groot, maar groot genoeg om extra manschappen te huisvesten.De set is..
  Als je stad zo groot word dan je het met 1 Lego Brandweer kaz...
  Lego 60255 Stunt Team (City) Nieuw in doos
  €11.00
  Dit is een nieuwe, ongeopende set. Goedkoper dan Bol punt com.Ga mee met het LEGO® City stuntteam en laat de toeschouwers met gedurfde moves versteld staan! Voer geweldige wheelies en fantastische bewegingen uit op de quad. Start dan de motor e..
  Dit is een nieuwe, ongeopende set. Goedkoper dan Bol punt com...
  Lego 60247 Forrest Fire (City) Nieuw in doos
  €11.00
  Dit is een nieuwe, ongeopende set. Goedkoper dan Bol punt com.Oh nee... Er is brand in het bos! Dit is iets voor de LEGO® City brandweer! Help LEGO City tv-held Clemmons achter het stuur van de supersnelle brandweerauto te klimmen en naar de brand ..
  Dit is een nieuwe, ongeopende set. Goedkoper dan Bol punt com...
  Lego 60240 Kajak Adventure (City) Nieuw in doos
  €13.00
  Dit is een nieuwe, ongeopende set. Goedkoper dan Bol punt com. ..
  Dit is een nieuwe, ongeopende set. Goedkoper dan Bol punt com...
  Lego 60225 Rover Testing Drive (City) Nieuw in doos
  €19.00
  Dit is een nieuwe, ongeopende set. Goedkoper dan Bol punt com.De LEGO® City Ruimtevaartorganisatie heeft jou nodig! Ga met de andere astronauten mee op een spannende missie naar de planeet Mars. Klim in de Marsrover voor een testrit in de woestijn...
  Dit is een nieuwe, ongeopende set. Goedkoper dan Bol punt com...
  Lego 60222 Snow Groomer (City) Nieuw in doos
  €13.00
  Dit is een nieuwe, ongeopende set. Goedkoper dan Bol punt com.Help mee om de skipistes van LEGO® City klaar te maken voor actie! Laad het grote sneeuwkanon, spring achter het stuur van de enorme sneeuwschuiver en ga naar de pistes. Ploeg zond..
  Dit is een nieuwe, ongeopende set. Goedkoper dan Bol punt com...
  Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 13
  Beleef het bruisende stadsleven met de Lego City reeks. Er is elke dag wel wat te beleven in de gezellig drukke Lego stad. De politie van Lego City houdt de boeven op een veilige afstand zodat de inwoners ongestoord over straat kunnen en de vele transportbedrijven in Lego City veilig haar goederen kunnen vervoeren. De brandweer van Lego city rijdt door de straten en blust brandjes of helpt inwoners in nood.
  De havendienst vervoerd inwoners en goederen naar hun plaats van bestemming.

  De inwoners van Lego City gaan in hun vrije tijd op vakantie met de camper of verkennen de kustlijn met de waterscooter.  Doordeweeks gaan de inwoners van Lego City aan het werk. Ze kappen bijvoorbeeld bomen als houthakker of rijden in vrachtwagens als chauffeur.

  Verfijnd zoeken
  Lego, City, Tweedehands