Over ons

Waarom kies je voor ons?

Kwaliteit

Voor ons is kwaliteit belangrijk. Wij verkopen alleen tweedehands speelgoed dat nog jaren mee kan.

Eerlijkheid

Tweedehands speelgoed kan een beschadiging hebben dat kan gebeuren. Bij ons sta je niet voor verassingen want onze omschrijvingen en foto’s tonen je de exacte staat van het product.

Service

Wij staan voor ons product. Zit u ergens mee, neem contact met ons op en wij lossen het op!

Even voorstellen

Gebruiktspeelgoed.nl wordt samen met cliënten en begeleiders van ‘t Kastheel gerund. ‘T Kastheel is een zorgboerderij met haar voeten in de klei, aan de
rand van de samenleving, waar momenteel 7 cliënten wonen en werken. Ons uitgangspunt is dat mensen met een beperking zo
gewoon mogelijk kunnen leven. In hun eigen thuis en afgestemd op hun individuele behoefte.

Wij bieden hoogwaardige ondersteuning. Niet het gedrag van de cliënt staat centraal, maar zijn of haar competenties en mogelijkheden. Bij 't Kastheel kijken we naar wat er wél kan.

Een aantal jaar geleden is de samenwerking ontstaan met Gebruiktspeelgoed.nl. In zomer van 2018 hebben we met Corné en Linda besloten om Gebruiktspeelgoed.nl over te nemen en onder de te brengen bij ‘t Kastheel en haar bewoners. De bewoners van ‘t Kastheel hebben allemaal te maken met een afstand tot de arbeidsmarkt. Mede daardoor zijn wij altijd op zoek naar nieuwe initiatieven om onze jongens dichter bij de maatschappij te krijgen. Gebruiktspeelgoed.nl sluit hier goed bij aan, een zinvolle dagbesteding waarbij we een mooi product leveren en dicht bij de maatschappij komen.

Zo denk ik erover!

Speelgoed moet toegankelijk zijn voor iedereen. Tweedehands betekent geen tweede keus! Tevredenheid daar ga ik voor!

Een prettige uitstraling, een mooie kleur, goed verpakt een leuk detail. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten met plezier ons pakje openen.

En jij?

Wat vinden anderen

Super blij!

17 januari 2023
Anoniem

Geen titel

20 december 2019
Anoniem

Geen titel

11 december 2019
Anoniem